Akinek 4 kiló körüli volt a babája, mennyit hízott a terhessége alatt?
Figyelt kérdés
Hány grammal érkezett pontosan a babátok? És mennit híztatok?2012. febr. 3. 21:18
11/21 anonim válasza:
4050 g, 18 kg
de én nagyon vizes maradtam, és 1 hét volt a szülés után mire kiment teljesen a víz, így lement 12 kg
12/21 anonim válasza:
4080 gramm, 9,5 kilót híztam. A második babám 3770 gramm, 8 kilót híztam.
13/21 anonim válasza:
első vagyok. Nem hánytam egyáltalán, csak a lányom akkor volt másfél éves és mindenhova vittem biciklivel. Meg akkor kezdődtek a problémák az akkori élettársammal és a stresszre fogta a védőnő
14/21 anonim válasza:
Nos az én esetem nem egyedi de leírnám szóval ikreim születtek 3360 és 3500 gramm súllyal és mégis csak 20 kilót híztam szerintem ez azért nem olyan sok ha már azt nézzük hogy a babák közel együtt 7 kilósak voltak,plusz ott a méhlepény, a magzatvíz,szóval attól hogy nagy babája születik valakinek nem biztos (sőt),hogy sokat is szed fel,anyukám az öcsémmel több mint 30 kilót szedett fel és az öcsi meg volt 2500 gr körüli....
15/21 anonim válasza:
A fiam 3960 grammal született, kereken 10 kilót híztam, szinte azonnal lement, most 14 hónappal később - 6 kilónál tartok a terhesség előtti súlyomhoz képest. Azon szerencsések közé tartozom akik a szopi alatt fogynak.
16/21 anonim válasza:
15 kilót híztam, a babám 3960 grammal született és rajtam is víz volt a több, ami egy hét alatt ment le. 3 kg plusz maradt rajtam a terhesség kezdetéhez képest.
17/21 anonim válasza:
Lehet az első megharagszik, de csak az tud 13 kilót fogyni terhesség alatt akinek van miből.... azoknak nem is javasolják a hízást...
Én 15 kilót híztam, 3970gr, és 57cm volt a kisfiam.
Most fél éves, kb 2kiló van még rajtam, a szülés előtti ruháimat hordom...
18/21 anonim válasza:
első vagyok. nem haragszok egyáltalán. 81 kilóról kezdtem a terhességet és 68 kiló voltam a szülés napján. a doki azt mondta hogy a baba felhasználta a tartalékaimat. nem is bántam, mert jól éreztem magam terhesség alatt fizikailag
19/21 anonim válasza:
4490el született, 5,5kilót híztam (nem nem sportoltam semmit,nem ettem ápdétet) van egy 2,5éves nővére..nem volt időm sem enni,sem unatkozni,sokat mentem a gyerek után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!