Ti babátok is aluszékonyabb ma?
Figyelt kérdés
Mitől lehet?2012. febr. 3. 13:04
1/11 anonim válasza:
Hát abból kiindulva, hogy fél2 és fél6 között fenn volt, nem mondanám :)
Jön a hóesés, és a hideg. Van akire így hat, van akire úgy.
Az én babám ilyenkor meg van vadulva, én pedig úgy érzem magam, mint akit agyoncsaptak... Fordítva talán szerencsésebb lenne.
2/11 anonim válasza:
Az enyém igen, 10-től aludt délig, kétszer annyit, mint szokott. Meglátjuk, délután hogyan alakul a dolog....
3/11 anonim válasza:
Már én is picit aggódtam. Szerintem is afront lehet. Én is nagyon frontérzékeny vagyok. Lehet alszom vele:)
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak az én fiam. Tuti hogy esni fog ma a hó, mert télen akkor alszik ilyen nagyot, ha hóesés közeleg. :) Ma 2* 30 perc helyett aludt egyszer 1 órát, meg egyszer 1,5-et.
2012. febr. 3. 13:45
5/11 anonim válasza:
Az én 7 hós babám meg elvileg 2 óra ébrenlét után álmosodik el, most a 3. vagy 4. napja, hogy kb. 4 órát van fennt egyfolytában és igy is alig tudom elaltatni mindössz egy fél órára, mert ennyi az alvás igénye, és az egész nap tiszta nyűglődés most vele.
6/11 anonim válasza:
Az én kicsikém nagyon nyűgös ma!!! Hol hisztizik, hol eljátszik. Enni sem úgy eszik ahogy kellene. 16 hónapos
7/11 anonim válasza:
Igen. Az enyém ébredés után szinte rögtön visszaaludt, aztán ébredt enni, játszott aztán aludt 2 órát, ébren volt egy keveset és most megint alszik.
Sajnos mi is fordítva működünk, amikor ő álmos, én vagyok éber, amikor én vagyok álmos mert melegfront jön akkor ő éber...
8hónapos kisfiú
8/11 anonim válasza:
Enyém aluszékony, de már 2-3napja, de viszont nehezebb elaltatni.
9/11 anonim válasza:
Detto, mint utolsónál. Sokat alszik, viszont nehéz elaltatni, és hisztis, mert álmos.
10/11 anonim válasza:
Igen az én 10 hetes kislányom is szinte egész nap alszik...pedig nem jellemző rá.Viszont tegnap este én is alig tudtam elaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!