Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma elkezdett kuszni a hat...

Ma elkezdett kuszni a hat honapos fiam, viszont inkabb hatrafele tolat. Ez gyakori?

Figyelt kérdés

Mar egy ideje probalkozik, de forogva is mindenhova eljutott, igy hamar feladta a probalkozast.

Ma viszont belelendult es rajott, hogyan kell.

Elore is kuszik, de lassan, nehezen, keveset, hatrafele viszont konnyeden es gyorsan.

Csak eppen ugy veszem eszre, hogy nem tudja koordinalni, belovi az elotte elhelyezkedo celtargyat, indulna erte, viszont hatrakuszik, igy meg tavolabb kerul es merges lesz.

Nagyon cuki es orulunk neki, hogy mar igy is halad, de erdekelne, hogy ez a hatrakuszas elore helyett mennyire gyakkori?

NHa a ti babatok is igy kezdte, akkor mennyivel kesobb kezdett el elore is haladni?

2009. máj. 31. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mind a 4 gyerekem hátrafelé kezdett kúszni. Ők is sokszor sírtak amiatt, hogy a kinézett dologhoz nemhogy közelebb kerültek volna, hanem egyre távolodott tőlük. 1-2 hét alatt aztán megtalálták a helyes irányt. Én valamikor úgy tanultam pszichológiából, hogy ez az általános menete a mászás megtanulásának (először négykézláb állás, hintázás, mászás hátra, mászás előre).
2009. máj. 31. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:

mi is tolattunk, nehezed de rájött hogy hogy kell mászni.

mindig mutattam neki

2009. máj. 31. 21:23
 3/4 Kriszta66 ***** válasza:
Szerintem igen az én lányom is hátrafelé kezdettel kuszni kb. 2-3 hétig és 21 ota meg négykézláb mászkál elöre nem is kuszott
2009. máj. 31. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

az én kisfiam is így kezdte, és elég sokáig (talán 1 hónapig is ) csak így ment neki. viszont egyik napról a másikra mint a villám megtanult előre mászni!:)

2009. jún. 1. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!