Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért alakult ki ez a pánikhan...

Miért alakult ki ez a pánikhangulat a hideg miatt?

Figyelt kérdés

Kezdek megijedni a kiírt kérdésektől. "Ki mivel készül az extrém hidegre?", mintha valami óriási természeti csapást várnánk. A rengeteg "kiviszitek a gyereket?" kérdésről nem is beszélve. Meg a válaszok, hogy a gyerekdoki azt javasolta, +2 fok alatt ne vigyék ki a babát, mert lefagynak az ujjai meg az orra (!!!) meg ilyenek.

Tényleg ennyire katasztrófahelyzet van?

(Tegnap nálunk -12 fok volt. Kisgyerekeim vannak, a nagy 20 hónapos, a kicsi kettő. Boltba kellett mennünk, de amúgy is mentünk volna sétálni, mindkettőt jól beöltöztettem. Annyira nem éreztem hidegnek, pl nem csípett-fájt a levegő belélegzéskor.)

2012. febr. 3. 09:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, tök mindegy, ki mit ír, valakinek nagyon nem tetszenek a válaszok.
2012. febr. 3. 20:46
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez így van, 15:04 vagyok, mindjárt 47 %-os a válszom, csak azért, mert lemertem írni, hogy nem mindeki lakik nagyvárosban és a ha nagy szél lesz, bizony a mi falunkat is elzárja a hó a külvilágtól. Igen én is gondoltam minden eshetőségre, mert gyerek mellett az ember nem engedheti meg pl, hogy ne legyen itthon, tej vagy kenyér. Én megértem ha valami éppan nincs, de egy 1,5 gyereknek nehéz elmagyarázni, hogy pl. miért nem lesz 3-4 napig túró rudi. MErt hogy bármennyire hihetetlen a férjem 3 nagyobb boltban volt mire sikerült kenyeret venni a 15 km-re lévő városban.
2012. febr. 3. 21:03
 23/24 Disi ***** válasza:
Hát hozánk ideért délelőtt, a Dél-Alföldön lakunk. Abban igazat adok a meteorológusoknak, hogy figyelmeztettek és a lehető legrosszabb fajta hó esik: porhó és fújja a szél. Muszáj volt lemennünk délelőtt, akkor még nem esett annyira, de nem bántam volna ha itthon tudunk maradni. Nagyon kellemetlen mikor folyamatosan az ember szemébe megy. Ráadásul most már én is fáztam, szerencsére hazafelé már elhoztak minket kocsival. Holnap nem hiszem hogy leviszem a babót, bár nyűgös olyankor, de most inkább ez, mint hogy beteg legyen. Amúgy én is nagyvárosban lakom, így tényleg könnyebb, de rettenetesen sajnálok mindenkit aki faluban lakik, vagy bármilyen okból kocsiba kell ülnie.
2012. febr. 3. 22:25
 24/24 A kérdező kommentje:

Azért a túrórudit meg a kenyeret ne vegyük egy kalap alá...és falun lakom, mégsem vagyunk betojva, hogy jaj mi lesz. A mi készülésünk abban merült ki, hogy több tejet vettem a fiamnak, és a kutyát éjjelre fedett helyre zártuk.

Nem tudom, ki pontozgatott ilyen bőszen, nekem minden válasz hasznos volt! Köszönöm, hogy válaszoltatok!

2012. febr. 4. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!