Ha a babám hasát megfogta a sárgarépapép milyen gyümit adjak, hogy lazítson rajta? (őszibarack nem segít). Szüneteltessem a répapép adását vagy esetleg keverjem almával?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 09:31
1/7 anonim válasza:
Szia! Adj neki szilvát, és a répát egy időre szüneteltesd, majd egy hét múlva próbáld meg újra. Ha akkor is megfogja, akkor később érdemes lesz úgy adni neki, hogy alapból valami "hajtó" gyümölccsel kevered.
2/7 anonim válasza:
Az alma is fog, úgyhogy azzal semmiképp!
Amit adhatsz első sorban a szilva, esetleg sütőtök.
De azt is teheted, hogy most vársz egy kicsit a kóstoltatással, amíg rendeződik a széklet, és aztán kezdesz újra.
3/7 anonim válasza:
Esetleg a sütőtököt is kipróbálhatod.
Van olyan baba akinek az alma is hasfogó hatású.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors válaszokat ! :-)
2012. febr. 2. 09:41
5/7 anonim válasza:
Tudom ajánlani a kamillateát aminek székletlazító hatása van.
Nekem sokszor kellett ezt adnom a lányomnak ha szorulása volt, a védőnőnk ajánlotta.
A sütőtökpüré is nagyon jó.
A répapépbe is keverhetsz sütőtök pürét, de magában is biztos szívesen megeszi mert az nagyon finom.
6/7 anonim válasza:
Nekem a védőnőm ajánlotta a meleg(!) őszibaracklevet, eddig mindig gyorsan hatott a picimnél is.:) És a mandarinnak is jó hatása van, ha már adhatsz neki, nem tudom, a tiéd mekkora.
7/7 anonim válasza:
Mi a mai napig nagyon székrekedésesek vagyunk, úgyhogy nagyon meg kell válogatnom, hogy mit adok enni a 11 hós fiamnak. De ami mindig beválik egy kis mogyorós kaki esetén, az a gyümölcslé, vagy paradicsomlé. Egy-két pohárral iszik belőle, és már rendeződik is a kaki. És próbálj meg székletlazító ételt adni neki pár napig, bár gondolom hogy kisebb babád lehet, ha a sárgarépát csak magában kapta, még biztosan nem ehet k betűs kajákat, azok nálunk mindig lazítják a székletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!