Mit lehet tudni a kisbaba köldöksérvéről és a hasi sérvről?
Kisbabám 7 hetes és köldöksérve van, néhány napja felfedeztem egy picike tojás alakú keménységet is az alhasán, amely egyszer eltűnt, majd újra előjött és újra eltűnt (most két napja már nem jött elő)
A doktornőnk azt mondta, hogy lehet alhasi sérve is van és ha újra előjön rögtön vigyem sebészhez.
Nagyon nem akarom, hogy a kisfiam köldökét vagy hasikáját műteni kelljen ezért kérdezném, hogy szerintetek mit lehet tenni azért, hogy magától elmúljon a köldöksérv (és az alhasi is - ami még nem biztos, hogy van nálunk)
Köszönöm a választ. Igen, én is úgy gondoltam, hogy ha műteni kell, nem tehetek semmit, de ha a műtétet valahogy meg lehetne előzni az nagyon jó lenne.
A hasi sérv még hál Istennek nem biztos, mert mindig eltűnik a kis gömböcske a pocakjából és ha nem jön vissza, akkor nincs gond (a doktornő szerint). Minden tisztába rakásnál leellenőrzöm egyébként és már két napja nem jött elő, remélem így marad. :-)) Vagy esetleg vinni kellene mindenképpen? (nemrég volt hasi ultrahangunk, akkor semmit nem lehetett látni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!