Amikor megszületik a kisbaba, az első nap sokat alszik nagyon, kell felébreszteni etetni vagy ha fel van és kell neki, akkor kapjon cicit?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 14:42
1/7 anonim válasza:
Amikor fent van mindig kínáld meg. Enyém első nap csak 2x evett. Nem lehetett felkelteni (nehéz is volt a szülés, nyaka köré is tekeredett a köldökzsinor)
2/7 anonim válasza:
A csecsemősök is keltegették, de az enyém nem hagyta magát, mindig visszaaludt.:) Elvileg 3-4 óránként kellene nekik enniük, de ha nem megy, akkor nem megy. Azért túl sok idő nem maradhat ki az elején, mert hamar kiszárad egy ilyen kis csöppség.
3/7 anonim válasza:
Nekem is mondták a csecsemősök, hogy 3 óránként ébresszem fel a kislányom. Hát nem sikerült! (Megjegyzem: nem sárgult be!) Mikor elkezdték az "ejnyebejnyézést", közöltem, hogy nosza, itt a lehetőség, nekik úgyis nagyobb rutinjuk van a dologban, ébresszék fel! Milyen meglepő: nekik sem sikerült! :D
Most 17 hónapos, amikor éppen nem fogzik, óriásikat alszik!
4/7 anonim válasza:
Az enyém is ilyen volt.Fel kell kelteni, mert az újszülötteknek még nagyon kis mennyiség fér a gyomrukba, ezért kell nekik gyakran étkezni. Fáj az embernek, de fel kell ébreszteni. Kb. 1 hétig tartott ez nálunk.
5/7 anonim válasza:
A kórházban csináld azt amit mondanak.Ha hazamentek pedig úgy csináld ahogy neked tetszik-én nem ébresztettem(a dédi mondta és még mennyi mindenben igaza volt, van utólag, aki 76 éves).9 hónapos a kislányom.
6/7 anonim válasza:
gen, ha ébren van, kínáld meg, akár 2 óránként, aztán hadd aludjon amíg jólesik.
egyedül akkor ébreszteném ha valami betegség kapcsán muszáj lenne "tömni".
7/7 anonim válasza:
Az enyém 5-6 órára is bealudt ezért keltettem utána fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!