Anyukák, hol vegyek babágyneműt, huzatot, párnát, plédet?
Figyelt kérdés
Ágyneműt láttam tízezerért, sima krepp anyag, egy kispárna és egy takaróhuzatért ez azért húzós, nmá!! Ti hol vettétek? Pléd a babának nyolcezerkilencszáz?? Kínaiban van ilyen? Vagy az gagyi? Mit csináltatok?2012. febr. 1. 18:00
1/7 anonim válasza:
Ágyneműgarnitúrát nehogy vegyél! Nagyon drága és egyedül a fejvédő ér valamit! Én 2 garnitúrát vettem, de egyáltalán nem használtuk. Amúgy lepedőt az elefániban tudsz venni olcsón (elefani.eu), plédet meg Jyskben és Ikeában, akciósan mindig nagyon olcsó.
2/7 anonim válasza:
Az első vagyok: most látom, hogy ágyneműt írtál és nem paplant :) Itt érdemes körülnézni; olcsóbb szerintem: [link]
3/7 anonim válasza:
babaagynemu.hu
Egyébként kínaiban is kapsz babaplédet, a múltkor láttam is disney mintával, nagyon igényes volt és azthiszem 19901 volt.De én vettem már eurós boltban is 290-ért.Igaz elég gagyi, de meleg és a babakocsiban meg nem látszik a lábzsáktól:)
13 hós kiscsaj anyuja
4/7 A kérdező kommentje:
Kösz, már ez is nagy segítség. Minél inkább utánajárok a babafelszerelésnek, rájövök, hogy negyedáron is van minden, csak ügyesnek kell lenni.
2012. febr. 1. 18:19
5/7 anonim válasza:
Szerintem itt nézz szét!
Mi mindent tőlük vettünk,GYÖNYÖRŰ, MINŐSÉGI termékeket gyártanak!Maximálisan meg vagyunk elégedve velük és a jelenlegi árakhoz viszonyítva sztem nem is drágák!Amit a pléd áráról írtál:én azt soknak találom.
6/7 anonim válasza:
Szinte mindent az Ikeában. Az ikea.hu -n meg tudod nézni az árakat. Én meg vagyok elégedve a minöséggel is.
7/7 anonim válasza:
Én Vaterán találtam egy nagyon kedves eladót, aki nagyon szépen dolgozik és egyedi elképzeléseket is megvalósít. Mindent vele csináltattam, ami a babaszobába kell és textília, ágynemű, pólya, terítő, falvédő, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!