Egy 2hetes baba ilyen erős lenne?
Figyelt kérdés
Nem sok tapasztalatom van a babákkal, ez az első gyerekem meg nem is volt hozzájuk szerencsém az ismerősök körében sem, de nekem furcsa, hogy kislányom 2hetesen kúszik, meg 15percig szünet nélkül megemelve tartsa a fejét és nézelődik, stb.. Ez normális?2012. febr. 1. 14:23
1/7 anonim válasza:
Ez még nem igazi kúszás, csak nyomja magát előbbre. Ez 1-2 hetesen már perszevhogy van. A fejtartás is az, nekem is 1 hetesen csinálta a fiam.
2/7 anonim válasza:
Mármint,hogy hogy kúszik? Hát ha 15 percig nem is, az én fiam is tartotta elég sokáig két hetesen a fejét!
3/7 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem esni, azért kérdeztem, mert nem tudom. Ha lateszem a 2méteres ágy egyik végébe, 1perc múlva hason kúszva felmegy a másik felébe.
2012. febr. 1. 14:34
4/7 anonim válasza:
A kúszást az én fiam is csinálta ennyi idősen, aztán meg abbahagyta, végülis mászott 5 hónaposan. Az hogy tartja a fejét nekem is normális, mert ő is elég sokáig tartotta. De minden baba függő, vannak olyan babák akik később tartják a fejüket.
5/7 anonim válasza:
Igen, teljesen normális; nekem ezt mondta a védőnő. Sőt, még körbe is forog kúszva, ha előre már nem tud menni. Nekünk is ilyen volt, mindig az ágy másik végében ébredt. Egy idő után a miénk abbahagyta.
6/7 anonim válasza:
Ennyi idősen az én lányom is bebarangolta az ágyat álmában.
7/7 anonim válasza:
ez még reflexmozgás, amikor megszületik és a hasadra rakják akkor képes felkúszni a cicidig, ez egy életben tartó reflex, pár hét és abbahagyja,akkor majd pörög-forog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!