Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzás- nem eszik. Na de...

Fogzás- nem eszik. Na de meddig mehet ez még így?

Figyelt kérdés

A lányom 3 napja nem eszik szinte semmit, aludni is nagyon keveset és rosszul. A doki szerint meg van nagyon duzzadva a felső ínye, de nem gondolja, hogy ebből 1-2 héten belül fog lesz.

De ha még minimum 2 hét, nem fog lefogyni a lányom? Mit csináljak?

Hiába kap fájdalom csillapítót, kenem be neki, egyszerűen nem hajlandó enni. Inni iszik, azzal nincs semmi baj. De a kaja nem kell neki.

És látom rajta, hogy borzasztóan fáj neki. Most komolyan ez az állapot eltarthat még hetekig?

2012. febr. 1. 06:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem. Úgy összezárja, hogy nem tudom betenni a kanalat. Vajas kenyeret enné, de az még nem neki való.
2012. febr. 1. 08:23
 12/17 A kérdező kommentje:

Az én lányom teljesen pürésítve sem eszik meg most semmit.

Amit most már 4. napja eszik, az a joghurt. Semmi más. De ha abba teszek müzlit, már az sem kell. Meg este tápszer. De nappal az sem kell.

2012. febr. 1. 08:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Én ennyi idősen teljes kiőrlésű kenyeret adtam neki.Próbáld meg..De vaj helyett a baba ételébe mártógasd bele a kenyeret
2012. febr. 1. 08:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Vajas kenyeret csak úgy eszi, ha kézzel a szájába adom. Ha valamibe beáztatom akkor kanállal kell adnom, ez meg nem megy.
2012. febr. 1. 08:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is kenyeret adj neki, és mártogasd akár tápszerbe, ha a cumisüveget sem fogadja el. De a híg főzelékébe is márthatod, és hát igaz, minden csupa kaja lesz, de add neki kézzel. Amikor az én fiamnak jön a foga, ugyanezt csinálja, már sír az éhségtől, de egyszerűen nem lehet kanállal etetni olyankor. Csak a kezemből fogadja el az ételt. Próbáld ki te is, valamit majd csak elfogad, bár ilyenkor az étvágyuk is lényegesen kisebb, de azért valamit ennie kell. Ja, és nálunk még az vált be, ha hideg volt a kaja, mert a melegtől még inkább fájt neki. A hideg vizet itta egész nap, azt elvette cumisüvegből is.
2012. febr. 1. 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Az én fiam 2 hétig nem evett, csak tápit ivott. Nem fogyott el:)

Egy hét szenvedés után beszéltem a védö nénivel, és ö mondt, hogy nem is érzik magukat éhesnek a rengeteg nyál miatt, ami ilyenkor termelödik, és lenyelik.

Nemrég nekem is beindult a bölcsesség fogam, tudom, hogy milyen lehet szegényeknek.

2012. febr. 1. 14:19
 17/17 A kérdező kommentje:

Az én lányom ma tápszert ebédelt.

Most arra gondoltam, hogy mivel reggel megeszi a joghurtot, lehet, hogy azt adok vacsira is. Hátha megeszi. Most nagy könyörgés árán megevett egy babapudingot. Meg megivott mellé 150 ml vizet. :)

2012. febr. 1. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!