Fogzás- nem eszik. Na de meddig mehet ez még így?
Figyelt kérdés
A lányom 3 napja nem eszik szinte semmit, aludni is nagyon keveset és rosszul. A doki szerint meg van nagyon duzzadva a felső ínye, de nem gondolja, hogy ebből 1-2 héten belül fog lesz.
De ha még minimum 2 hét, nem fog lefogyni a lányom? Mit csináljak?
Hiába kap fájdalom csillapítót, kenem be neki, egyszerűen nem hajlandó enni. Inni iszik, azzal nincs semmi baj. De a kaja nem kell neki.
És látom rajta, hogy borzasztóan fáj neki. Most komolyan ez az állapot eltarthat még hetekig?
2012. febr. 1. 06:57
1/17 anonim válasza:
Én is vagyok, csak nálunk már kibújt az egyik felső foga. Nem akar enni, viszont teát azt sokat iszik. Nem tudom mit adjak neki, mert a kanalat sem fogadja el, szájzár. Csak vísit egész nap, nyöszörög és semmi nem jó neki. Sokszor azért sír mert megsimogatom.
2/17 A kérdező kommentje:
Úh, akkor nektek is nehéz. Szegénynek sokszor még az is fáj, hogy a szája hozzáér az ínyéhez. :(
2012. febr. 1. 07:29
4/17 A kérdező kommentje:
11 hónapos
2012. febr. 1. 07:29
5/17 anonim válasza:
A Kisfiam 2 hónappal idősebb.Többnyire már azt eszi mint mi.Nálunk most pont ugyan ez van mint nálatok.Én ilyenkor turmixolva adom neki az ételt kicsit híg legyen.Így elfogadja.
6/17 anonim válasza:
Az első vagyok. Nekem csak 7 hónapos, így nem adhatom még azt amit mi eszünk.
7/17 anonim válasza:
Nem is kell azt adnod neki amit ti esztek,csak csináld neki folyékonyabbra az ételt.Nálunk ez vált be.
9/17 anonim válasza:
Kisfiamnak december óta nem akar kibújni a kisörlője,13 hós,csúnyán be is van vérezve pluszba jön még neki kettő,szerencsére nincs olyan gond mint nálad.
Próbáld neki pürésíteni az ételt,az én fiam így egyik,de a darabosat nem hajlandó!
10/17 anonim válasza:
Abszolult nem fogadja el a kanalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!