Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik teákban NINCS koffein?

Melyik teákban NINCS koffein?

Figyelt kérdés

a pickwick gyerekteát ismerem és teekanne teában is a reklámból tudom, hogy ihatják a picik is :)

Tudtok még mondani olyat amiben nincs?

megköszönném :)

2012. jan. 31. 15:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi is rooibos teát iszunk, nagyon szeretjük! Nekünk a Herbária sima rooibos teája vált be! Sajnos egy csomót elrontanak - szerintem - hogy ízesítik.. Egyszer vaníliásat hozott a férjem, katasztrófa volt! Nekünk a sima a tuti! :)
2012. jan. 31. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Csipkebogyóból nagyon finom és egészséges teát készíthetsz,már egyészen pici korban kaphatják a babák.

Nálunk a kórházban az újszülött osztályon azt adják.

Ott kérdeztem meg,hogy készitik

2dl vizhez egy evőkanálnyi "csipkehúst" számitanak.

Felforralod a vizet..kicsit visszahül és akkor áztasd bele a csipkét,hogy ne veszitse el a c-vitamin tartalmát.

Alapból savanykás az íze..pici barna cukorral lágyithatod .

A gerekorvos mondta,ha cukor..,akkor inkább barnát használjunk.

Nagyon finom tea !

2012. jan. 31. 20:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A DM-ben kapható Alnatura teák pl, de a múltkor a Rossmannban vettem egy málna ízesítésût, amin vmi sárkány van és az is koffeinmentes.
2012. febr. 1. 00:05
 14/17 anonim ***** válasza:

9-nek írnám, én írtam legelőször a Pickwick-et. Igen, neked is igazad van, de leírnám pontosan.

Ami 100 % gyümölcs tea, arra az van írva, hogy 100 % gyümölcs alapú, és meg is tudod nézni az összetevőket. A lényeg, hogy az összetevők között csak növények, gyümölcsök szerepeljenek, a tea ne.

2012. febr. 1. 07:50
 15/17 xStefix ***** válasza:
57%

Ha most azt írom, hogy azért a gyógyövényteákat se kellene túl korán, akkor vaskalapos vagyok. De az van, hogy egyre többen allergiásak már ezekre is, annyi körülöttünk a műanyag. Régebben a kamilla volt a jolly joker, ma már ezt is óvatosabban kell(ene) használni.

Egyébként magamban elképedtem, hogy néhány helyen már cukrozott teát is főznek a piciknek akkor ezek szerint. Az anyatejjel ott mi van, az már nem divat? Ójaj! :-o

2012. febr. 1. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Én speciel ezekbe a 100% gyümiteákba nem teszek cukrot, mert finom anélkül is.
2012. febr. 1. 14:25
 17/17 anonim ***** válasza:
egyébként a teában nem koffein van...
2012. febr. 1. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!