Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki haraggal vált el a kisbabá...

Aki haraggal vált el a kisbabája apjától, hogy bírja a látogatást?

Figyelt kérdés
Ha nem lenne közös gyermekünk, látni se akarnám, de a fiam miatt muszáj megengednem hogy jöjjön és kialakítson vele valamilyen kapcsolatot. Aki hasonló helyzetben van vagy volt megírná hogy sikerült ezt megoldania?
2012. jan. 30. 23:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igazatok van, ezt kell tennem, jó pofit vágni és higgadtnak maradni. Csodálom, hogy más ilyen helyzetben nyugodt tud maradni, tényleg minden elismerésem, nehéz dolog, de valóban a gyerek az első és nem az hogy kiadjam magamból a dühömet. Nálunk röviden annyi volt a probléma, hogy rájött az apuka, nem akar még felelősséget vállalni, hirtelen fontosabb lett a számítógépes játék, a haverok, és egy pár régi nő ismerőse...meggyűlöltem ezért. De a fiam az életem és ha egyszer nagy lesz és megkérdezni, miért nem jött apa, nem mondhatom neki, hogy nem volt kedvem találkozni vele.

Nehéz dolog ez az anyaság, de a leggyönyörűbb dolog az életben!

2012. febr. 1. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Sajnállak nagyon kedves Kérdező, de egy cipőben járunk, azért irtam én is, hogy kiváncsi vagyok válaszokra! Nálunk is friss a dolog- októberben még imádtuk egymást, novemberben lelépett a kolleganőjével..No comment. 2 hónapon keresztül öltük egymást, csak üvöltve birtunk kommunikálni- borzalom volt- hál'Istennek nagyon pici volt még a babánk (ekkor 9 hónapos), majd január elején - amikor 5 napig fel se hivott, hogy él-e a gyereke - én besokalltam, és mondtam neki üvöltve, hogy ha ennyire nem érdekli a családja, akkor szakitsuk meg a kapcs.ot, nem fogom semmire kényszeriteni! Na itt volt 1 fordulópont, másnaptól mintaapa (persze a mi viszonyunk nem változott), minden nap felhiv, hogy hogy van a gyerek, mikor viheti el, stb. És igyekszik nagyon kedves lenni. Persze én is.

Csak azért irtam le, mert lehet, hogy Neked is ilyen drasztikusan kéne kiugrasztani a nyulat a bokorból- hátha észhez tér!!!! (persze azért ennek az a hátulütője, hogy ugye minden hirtelen történt, én még sajnos szeretem őt, és igy nap mint nap felkavar- főleg, hogy kedves, mert igy nagyon hiányzik...

2012. febr. 2. 08:04
 13/15 anonim ***** válasza:

18:20 as vagyok újra.

Fontos,hogy jogilag rendezd a dolgokat.Gyerektartás,láthatás stb.

Az mindenkorra biztosít téged pl.2hetente hétvégi láthatás.Ha nem jön később mondhatod a fiadnak,hogy megvolt a lehetősége,de nem élt vele.Nem tömheti azzal a fejét,hogy nem adtad oda.Ha pedig valaki negatív változás áll be az életébe,akkor se kell félned attól mikor,hányszor viszi el.2hetente és kész,de az jár neki.

Ha nem voltatok házasok,akkor is simán kérheted a helyi bíróságtól egy kérvényben,hogy helyezze el a gyereket nálad és döntsön ezekről.Sőt,ha nem voltatok házasok bármikor elviheti úgy,hogy nem hozza vissza és semmit nem tudsz tenni,mert nincs végzés a nálad való elhelyezésről!

2012. febr. 2. 08:09
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen én is gondoltam már az elhelyezésre, de mivel még nagyon pici a fiam, 5 hós, ez még ráér. Csak évek múlva lesz aktuális, hogy elvinné esetleg magával valahova kettesben. Az a gond, hogy mikor jön, pár szót beszélünk a fiúnkról és utána jön a szöveg: van-e már valakim, hiányzom, miért jutottunk idáig stb...ebből lesz a vita. persze, most úgy tűnhet, ez jó dolog és van még esély a békülésre. De nála az a helyzet, hogy a nagy egója nem tudja elviselni, hogy NEMET mondok, nem szeret ő, csak kell egy fix nő. Közben folyamatosan ismerkedik és nőzik, persze a gyerekéről egy szót sem mond, pedig állítólag nagyon büszke. Mindegy is, lezárt ügy.

Csak annyira várom már, hogy eljussunk mi is oda, hogy csak a babáról beszélünk nyugodtan és ennyi, semmi vita másról. Még nálunk is nagyon friss, novemberben mentünk szét, reménykedem benne, hogy később jobb lesz.

2012. febr. 2. 10:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem én, hanem a nővérem volt hasonló szituációban. Nekik párterápia segített. Nem békültek ki, vagyis nem jöttek össze megint, de megtanulták, hogy hogyan kezeljék a helyzetet úgy, hogy a gyereknek legjobb legyen. Hiszen ez mind elfojtott düh. És hiába nem mondjátok a gyereknek, akkor is érzi. Az 5. válaszban nagy igazságok vannak. Hiszen lehet, hogy ő is megbántva érzi magát.

Szerintem érdemes felkeresni egy szakembert, veszíteni nem fogtok vele.

2012. febr. 10. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!