17 hónapos nátháját mivel kúráljam?
Figyelt kérdés
Szerencsére vagy nem, de eddig nem sok nyavalyát kapott el a drágám, ezért nincs tapasztalatom.
Tehát: folyamatosan ömlik a könny a szeméből és átlátszó váladék jön a nózijából. Nem köhög, nem lázas, jó étvágya is van.
Felhívtam a gyerekorvost, azt mondja, hogy tömegnyomor van nála, ne vigyem le, nem kell semmit csinálni, csak szívni az orrát.
Mégis van valami, amivel megkönnyíthetem ezt a néhány napot?
2012. jan. 30. 17:01
1/3 anonim válasza:
Ha átlátszó váladék jön az orrából akkor orrcsepp még nem kell.(Nasivin meg ilyenek)Én olyankor Sterimár orrsprayt használok a kislányomnak,ez tengervizes.Ami még nagyon jó a Baby Luuf balzsam a hátát kell bekenni vele.És még adhatsz neki esténként 2-3napig egy fél Calcimuscot,ezzel nem ártasz neki.Ha náthás a kislányom én mindig adok neki a dokink is mondja.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy, hogy megírtad.
2012. jan. 30. 20:54
3/3 anonim válasza:
Írass a dokival Fenistil cseppet! Én mindig ezt adom a lányomnak, ha tüsszög vagy folyik az orra.
+ Cebion csepp, gyakori orrszívás, előtte tengervizes orrsprayvel fújni. (Most Fluimare van itthon, előtte Sterimar volt).
Calcimuscot is adhatsz - habár én azt inkább akkor adok, ha köhög is, vagy be van rekedve...
A Fenistil viszont tényleg jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!