Baj -e, ha egy nyolc és fél hónapos babával megkostóltattam ma egy pici vattacukrot?
Nem hiszem, hogy ennyitől baja lesz.
Én betartom a legtöbb új hozzátáplálási szabályt a saját ösztöneim szerint (van, amit korábban kap, van, amit később, attól függ, hogy elég érettnek látom-e már hozzá a babám).
Ezektől függetlenül, ha eszek valamit és nagyon-nagyon kunyerál, csorgó nyállal néz, akkor azt megkóstoltatom vele.
Nem lakatom jól nem neki való étellel, de én úgy érzem, hogy egy körömhegynyi faroktól nem lesz semmi baja és így az ő kíváncsisága is ki van elégítve.
Utolsó vagyok.
Nem körömhegynyi faroktól, hanem körömhegynyi falattól.
Bocsi. :-D
Asszem már megint máshol jár az eszem... :-D
:-)))) azért vannak itt anyukák, akiknek nagyon-nagyon máshol jár az eszük:-) remélem az illető ezzel foglalkozik este, miután a babája elaludt:-)))
Kedves Kérdező: semmi baja nem lesz a vattacukortól:-) én is mindenfélét odaadok neki, amit szinte kinéz a számból a fiam, ugyanennyi idős:-) ma este vajkrémes kenyérfalatot és körözöttes kenyér falatot kunyerált az asztalnál:-)
igaz, hogy a kólás flakont is teljes odaadással figyeli, na abból azért nem kap:-)
Mi a férjemmel reggel is ezen nevettünk:)))
A vattacukor meg nem árt, szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!