Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek volt légzésfigyelője a...

Akinek volt légzésfigyelője a baba mennyi idős koráig használta?

Figyelt kérdés

Mivel a babám koraszülött volt azért vettük. Most 10 hónapos, eddig soha nem jelzett, de nem tudom meddig ajánlott használni.

(Nem szeretnék vitát nyitni és a légzésfigyelő szükségességét firtatni, ezért csak olyan anyukák válaszát várom, akik használnak/tak ilyet.!!!)

2012. jan. 29. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8-9 hós korig használtuk koraszülött ikreinknél. EGyiküknél volt két riasztás 1-2 hónapos kora körül.

Egyébként én úgy tudtam eddig, hogy 6 hónapos korig ajánlott... a kölcsönzés is általában fél évre szól.

2012. jan. 29. 18:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 18 hónapos lesz és még használjuk, babaőrrel egyben van, én nem vettem ki alóla, engem megnyugtat, hogyha baj van, riaszt.
2012. jan. 29. 19:25
 13/17 anonim ***** válasza:
17hós koráig használtuk,mert lecseréltük a rácsos ágyat leesésgátlós ágyra és annál nem tudom használni.
2012. jan. 29. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:
11 hónapos múlt a lányom, még használjuk. Először úgy terveztem, hogy 1 éves koráig. De mivel a miénk is egyben bébiőr, úgy vagyok vele, hogy elfér alatta az a két érzékelő lap. Fogalmam sincs, mikor vesszük ki. Majd egyszer. :)
2012. jan. 29. 20:36
 15/17 anonim ***** válasza:
15 hónapos a lányom, de még használjuk. 1 éves korig javasolják, de most volt náthás és engem megnyugtatott, hogy használtuk.
2012. jan. 29. 23:59
 16/17 anonim ***** válasza:
19 hónapos és még használom
2012. jan. 30. 09:20
 17/17 anonim ***** válasza:

8 Hósan állt fel,és úgy döntöttem kiveszem alóla,mert az érzékelő felületnek nemtúl jó ha ugri-bugri van rajta

Nekem akkor adott igazi megnyugvást amikor beteg volt a picim..Máskülönben nem aludtam volna,csak egész éjjel hallgatóztam vna hogy vesz e levegőt..így nyugodt voltam...

Lekopogom..szerencsére sose jelzett ;-)

2013. aug. 21. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!