Babám feje már most eléggé féloldalas, mert ha hason fekszik nem hajllandó csak balra nézni. Azt mondták támasszam ki. hogyan?
Fektesd a hátára! nem szoktad háton altatni?
Így is oldalt lesz a fejecskéje de lehet h ebben a pozícióban átfordítja.
Nekünk is ez volt a problémánk, csak a lányom háton kezdte ezt. Mindig a jobb arcára feküdt. Már többen is megjegyezték akik állandóan láttak minket sétálni és engem is zavart. Aztán leszokott róla kb. 4 hónapos korára. Ha nagyobb lesz szerintem változni fog magától, lehet h csal te látod másnak azt a részét az arcának.
A lapos tarkó sem a hátonfekvéstől van hanem mert genetikailag ezt örökölte a baba!!! Kb 1 éves korig amíg be nem nő a feje lágya :) addig helyére rázódnak a koponyacsontok de nem deformálódik egy oldalt fekvéstől.
Engem is ezzel riogattak annak idején és semmi baja a gyerek fejének.
Én is igy jártam,a pindurim csak egy irányba forditotta a fejét,sehogyan sem tudtam kitámasztani,mert akkor üvöltöt,ha meg akkor csináltam a kitámasztást amikor aludt akkor nem sokra rá felébredt mert nem volt neki kényelmes,kicsit el is aludta a fejét...
1.legyen ugy a kiságy,hogy a fény felé nézzen-persze ugy hogy a másik irányban legyen a feje
2.a játékokat is csak arra az oldara pakolj amerre kell hogy forditsa a fejét
3.nyakizmait tornáztasd,mert ha sokáig igy marad fájni fog neki amikor eröszakkal át forditod
Mi most vagyunk 4 hónaposak és a picim végre már mindkét irányba forgatja a fejét,de azért még mindig többet van egy irányban a feje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!