2,5 hónapos a fiam és ha sír nem könnyezik. Normális ez, vagy elzáródhatott a könnycsatorna?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 12:29
1/4 anonim válasza:
Az én kisfiamnak a 3.hónap után jöttek a könnyei,ahogy megláttam azokat a pici könnyeket én is elérzékenyültem! :)
2/4 anonim válasza:
nálunk fél év eltelt, mire az első könnycseppet megpillantottam az arcán. Bár nem volt igazán sírós, inkább azt mondanám, h "kiabált" ha vmi nem stimmelt. Most (két éves) sem potyognak a könnyei ha sír, csak úgy módjával. Ha a könnycsatornával lenne baj, akkor pirosodna a szeme a szemszárazság miatt, sztem, de ha viszed a háziorvoshoz, (oltásra úgyis kell vinni), akkor kérdezd meg.
3/4 anonim válasza:
Normális, még több hónap is eltelhet, mire könnyezni fog.
4/4 anonim válasza:
Szia én kisfiam 3 hónapos múlt és már 2 hónaposan könnyekkel sírt, ha fájt a hasa, 2szer fordult eddig elő, de akkor nagyon fájt neki. mostanra rendeződött ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!