Mással is előfordult, hogy 1 hónapos babáját szinte nem lehet letenni, mert abban a pillanatban sír?
Nálunk nem lehetett elkapatva még, hiszen az első perctől fogva ez a helyzet.
Ha el is alszik a kezemben, abban a pillanatban felébred ha lerakom. Teljesen mindegy, hogy 10 pecet vagy másfél órát altatom a vállamon, rögtön sír amint leteszem. Nagyon szenved, és borzasztóan sajnálom.
Itt 4.
Hasra nem próbáltad tenni? A Fiam ugyanez volt, és 2 hónaposan egyszer kínomban letettem hasra. Úgy többet aludt egyhuzamban, főleg éjjel. Mondjuk lézésfigyelőt tettem alá. És ahogy elkezdett forogni, megint rosszabb lett az alvása ...
Azt hiszem tényleg csak akkor lesz jobb, amikor már mozgékonyabb lesz. Lányom nagyon utált vízszintesben lenni, és nem elkapatásból, mivel ő is ilyen volt már 2 napos korától kezdve.
Róla 4 hónaposan kiderült, hogy refluxos, így naná hogy utált vízszintesben lenni, és ezért tudott függőlegesben jobban pihenni.
Enyhíteni lehet a refluxon, de lányomnál is csak akkor jött el a "jobb idő", amikor már kúszott, mászott. Tehát vagy 7 hónapos korában...hosszú idő volt.
Ha babád nem refluxos, akkor is lehet jobban bírja a függőleges pózt, főleg hogy olyankor hozzád bújhat (vagy valakihez), ami jobban megnyugtatja.
Ez nem egy babánál előfordul. A vízszintes póz nem jön be sok babának.
Türelem és kitartás! Egyszer jobb lesz, bár tudom iszonyatos néha benne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!