Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mással is előfordult, hogy 1...

Mással is előfordult, hogy 1 hónapos babáját szinte nem lehet letenni, mert abban a pillanatban sír?

Figyelt kérdés
Elelt a kicsi fiam első hónapja, 98%-ban kézben, állandó sírással, minimális alvással, de az is kézben. Csodaszereket, gyógyszereket próbáltunk, semmi. Ez előfordult mással is?
2012. jan. 28. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, úgy hogy mindig annak a karjában van, aki éppen ráér. Ez lehet nagyszülő, apa, én, testvér, vendég vagy épp aki benéz hozzánk.
2012. jan. 28. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Az én fiam is így van.Fel lettek kapatva :) Nálunk is szinte mindig fogta valaki és most már fogni is kell.Bár a kiságyban sokszor elvan,nézi a zenélőkét,magyaráz neki :)
2012. jan. 28. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi ezért vettünk kendőt. Rögtön csend lett, aztán már le lehetett tenni, mikor elaludt benne. Most 3 hónapos, de még mindig bejön ez a megoldás.
2012. jan. 28. 12:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én Fiam ilyen volt, illetve kicsit javult a helyzet, de nagyjából most is ilyen. 10 hónapos, nálunk a 7. hónaptól kezdett elviselhetőbbé válni az állapot, amikor elkezdett mászni. De a mai napig ölben szeret lenni a legjobban.
2012. jan. 28. 12:21
 5/9 A kérdező kommentje:

Nálunk nem lehetett elkapatva még, hiszen az első perctől fogva ez a helyzet.

Ha el is alszik a kezemben, abban a pillanatban felébred ha lerakom. Teljesen mindegy, hogy 10 pecet vagy másfél órát altatom a vállamon, rögtön sír amint leteszem. Nagyon szenved, és borzasztóan sajnálom.

2012. jan. 28. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Itt 4.

Hasra nem próbáltad tenni? A Fiam ugyanez volt, és 2 hónaposan egyszer kínomban letettem hasra. Úgy többet aludt egyhuzamban, főleg éjjel. Mondjuk lézésfigyelőt tettem alá. És ahogy elkezdett forogni, megint rosszabb lett az alvása ...

2012. jan. 28. 13:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam hasra is tenni, akkor is ez a helyzet. Nagyon hasfájós szegényem, csak igazából azt nem értem, hogy ha a vállamon van, akkor miért tud elaludni, vízszintesben miért nem, vagy ha már elaludt, akkor miért ébred rögtön ahogy leteszem.
2012. jan. 28. 13:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Gyomorsav lekötőt is kap, mert felmerült, hogy esetleg visszacsurog fekve a sav a nyelőcsövébe, de semmit nem ér az sem.
2012. jan. 28. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem tényleg csak akkor lesz jobb, amikor már mozgékonyabb lesz. Lányom nagyon utált vízszintesben lenni, és nem elkapatásból, mivel ő is ilyen volt már 2 napos korától kezdve.

Róla 4 hónaposan kiderült, hogy refluxos, így naná hogy utált vízszintesben lenni, és ezért tudott függőlegesben jobban pihenni.

Enyhíteni lehet a refluxon, de lányomnál is csak akkor jött el a "jobb idő", amikor már kúszott, mászott. Tehát vagy 7 hónapos korában...hosszú idő volt.

Ha babád nem refluxos, akkor is lehet jobban bírja a függőleges pózt, főleg hogy olyankor hozzád bújhat (vagy valakihez), ami jobban megnyugtatja.

Ez nem egy babánál előfordul. A vízszintes póz nem jön be sok babának.

Türelem és kitartás! Egyszer jobb lesz, bár tudom iszonyatos néha benne lenni.

2012. jan. 28. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!