Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Humana Baby Fit vagy Babylove?...

Humana Baby Fit vagy Babylove? Melyiket adnátok?

Figyelt kérdés
4 hós, megunta már a 3. féle tápszerét is.Nem bukós,kicsit székrekedéses, de már eszik gyümölcsöt, így ez a gond megoldódott.A Baby Fit jó ízű ,de ugye sűrű, és banános, félek a székrekedéstől, hasfájástól. A Babylove meg ugye mégiscsak egy DM termék, és van benne sovány tej is.Egyszerűen nem tudom melyikkel próbálkozzak.Mindkettő van itthon, több féle tápszer meg szerintem már nincs is, annyi félét próbáltunk már.....
2012. jan. 28. 11:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyébként én sem adnám, ha nem lenne korababa, de így...A lányom anno ilyenkor már kóstolgatta a tejet.

Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy a benne lévő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek csak javára válhatnak.

2012. jan. 29. 01:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Mindegyiket megpróbáltam,de egyiket se fogadta el:-((( Valószínűleg betegség miatt nem eszik,mert mára hőemelkedése lett és valami pattanásszerű a szájában. Holnap viszem orvoshoz.
2012. jan. 29. 10:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Jobbulást nektek! Hátha csak valami enyhe dolog, és pár nap múlva helyrejön, megjön az étvágya is. Addig ne erőltesd, csak folyadékkal kínáld sűrűn!
2012. jan. 29. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!