4 hós, megunta már a 3. féle tápszerét is.Nem bukós,kicsit székrekedéses, de már eszik gyümölcsöt, így ez a gond megoldódott.A Baby Fit jó ízű ,de ugye sűrű, és banános, félek a székrekedéstől, hasfájástól. A Babylove meg ugye mégiscsak egy DM termék, és van benne sovány tej is.Egyszerűen nem tudom melyikkel próbálkozzak.Mindkettő van itthon, több féle tápszer meg szerintem már nincs is, annyi félét próbáltunk már.....
A Humana egy gyógytápszer,én nem adnám ha nem bukós! A lányom sajnos az volt,így a doki ezt írta fel neki 1éves koráig. A hasát is fogta egy darabig,elég keményet kakált.
2012. jan. 28. 11:14
2/13 anonim válasza:
Ja és a Humana is tejalapú tápszer!
2012. jan. 28. 11:14
3/13 A kérdező kommentje:
Bocs, most néztem,hogy a Humana is sovány tejes, úgyhogy ez már nem szempont.Sima tápszert iszik,gondolom akkor mindegyikben van sovány tej, csak eddig nem tűnt fel:-)
Köszi a választ, ha poci fogós, akkor máris kiesett.
2012. jan. 28. 11:21
4/13 anonim válasza:
Egyedül a HA-s (hypoallergén) tápszerekben nincs tej. Az összes többiben igen. Teljesen mindegy, hogy a legdrágább Bebát veszed, vagy a Babylovet mindegyik nagyon szigorú követelményeknek kell, hogy megfeleljen. És ha már tej akkor BIO. Se a Beba, se a legtöbb márkás tápszer nem bio tejből van, ezért én azt mondom Babylove. És abban még omega3 zsírsav is van! Mi a létező összes tápszert kipróbáltuk, mire a Babylovenál maradtunk! És ne feledd a tápszeripar egy nagy üzletág, a reklámot kell megfizetned! Minőségileg van olyan (sőt jobb) a nem agyonreklámozott dmes is!
2012. jan. 28. 12:41
5/13 anonim válasza:
a lányom 8 hónapos kortól kapja a baby fittet. most 1,54 éves. neki nem fogta a hasát és nagyon jó volt mert addig volt hogy napjában ötször is öltöztetni kellett annyira bukott.
doki mit mond? inkább ami a székrekedésre jó, a Novalac-*nak is vannak ilyen termékei.
2012. jan. 28. 13:39
6/13 anonim válasza:
Féléves korától a Humanát eszi a kisfiam is, mert minden mást megunt és bukott is. A székletét szépen rendbe tette, addig székrekedése volt, a Humanától minden nap volt széklete. Szóval nem egyformán reagál rá a babák szervezete szerintem. Most 1 éves elmúlt, még mindig azt kapja, nagyon szereti azóta is.
2012. jan. 28. 20:49
7/13 anonim válasza:
De a kérdező azt írja hogy a babája nem BUKIK,és a Humana bukás elleni tápszer!
Rá is van írva hogy "speciális gyógyászati célra szánt tápszer".
2012. jan. 28. 21:39
8/13 anonim válasza:
Attól speciális, hogy sűrűbb. Nem árt annak a kisbabának sem, aki nem bukik. Sokan ezt kapják, mert a legtöbb picúr elfogadja a kellemes banános íze miatt! Tehát nem kell úgy tekinteni rá, mint egy gyógyszerre, ami természetesen csak a beteg embernek való!:D
2012. jan. 29. 00:33
9/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Az én kisfiam 1 éves elmúlt, és már nem bukik jó ideje, de a "speciális gyógyászati célra szánt tápszer" maradt. Ezt ugyanis 1 éves kor után is fel lehet íratni, és a doktornő azt javasolta,egye még egy ideig. Egyelőre nem jelentek meg rajta a mérgezés, túladagolás, és egyéb kórismék tünetei...:)
12 hónapos korababa anyukája
2012. jan. 29. 00:36
10/13 anonim válasza:
Érdekes mert nekem épp azt mondta a doktornéni hogy ne adjam tovább a lányomnak,ezért 1éves kora után nem is írta fel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!