Négy hónapos babának mit adnál?
Figyelt kérdés
Kedves Anyukák nekem 4hónapos múlt az én csöppségem,milyen ételeket javasoltok?receptek is érdekelnek!köszönöm2012. jan. 27. 16:47
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves anyukák,nagyon köszönöm a válaszokat.igen az én babám is nagyon szeret még cicizni!:)1éves koráig remélem akar még, de már úgy vettem észre, hogy már nem elég neki hiába van még tej benne!az igaz, hogy 1hétig kell adni az aktuális ételt aztán váltani és megint 1hétig agni?nem lehet naponta neki adni más
?!
2012. jan. 29. 10:00
12/12 anonim válasza:
Hát én olyan 2 naponta adtam Neki újabb ételeket, később pedig naponta. Nagy örömmel fogadta a babám az új ízeket (én 3 hónaposan már elkezdtem a kóstoltatást), szerencsére azóta is nagyon jó evő, és Hála Istennek szopik is még napi 5-6x. Most 10 hónapos.
Szerintem majd meglátod, hogy viszonyul a babád az ételekhez, azt a tempót kövesd, amit Ő diktál :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!