Négy hónapos babának mit adnál?
Nem normális a védőnőd...
Ha mindenképpen szeretnéd elkezdeni a hozzátáplálást, akkor alma, őszibarack, répa, sütőtök, krumpli... Receptekel még ráérsz, sokáig úgyis csak kóstoltatni kell.
anyatejet,vagy tápszert.az anyatejhez nem kell recept,a tápszeré a dobozon
:-)
Natur gyümölcs és zöldségpürék (főzve, turmixolva, ekkor fűszerezni még nem kell).
Én ilyenkor krumplit, répát, sütőtököt, cukkinit, almát, őszibarackot, meggyet, banánt, illetve ezek kombinációit adtam, mellette szopott a Fiam nagy lelkesen.
No. a védőnő nem hülye, hanem mkindig kiadják neki az aktuális éves orvosi ajánlást, amit mondania kell. jelenleg az ajánlás szerint (én sem értek egyet vele, de akkor is ezt kel mondani, ha nem mondja, az állásával játszik) a banán egyéves korig nem adható.
Ez ugyanis így működik, mindig kiokoskodnak valamit a konferenciákon, és az eü-s babaápolósoknak (gyerekorvos, védőnő, stb.) AZT kell mondaniuk, mert az a hivatalos ajánlás. Más kérdés, hgy általában hozzáteszik, nem értenek vele egyet.
Négy hónapos babának alma, barack és sütőtök adható, illetve répa és burgonya, valamint meggy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!