Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig ivott cumisüvegből...

Meddig ivott cumisüvegből babátok?

Figyelt kérdés
A kislányom 22 hónapos, de a reggeli és esti tejet még mindig igényli hogy cumisüvegből kapja meg. Nappal csőrös pohárból, vagy sima pohárból iszik. Kezdjem el leszoktatni róla vagy majd leteszi magától? Nálatok hogy van/volt?
2012. jan. 27. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:

ezt neked kell eldöntened.

enyém 2 éves múlt, a tejet üvegből kéri. napközben pohárból iszik.

én nem akarom leszoktatni erről, ha neki ez kell, akkor igyon így, egyből elalszik utána, ezrét is döntöttünk így.

unokatesó 4 éves, ő is üvegből kéri a kakaót :D nappal eszébe se jut üvegből inni :)

már megkaptam itt, hogy ez nem normális dolog... :)

2012. jan. 27. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk még a kislányom kora miatt nem aktuális a kérdés

De szeretnélek megnyugtatni,a keresztfiaim is igy voltak majdnem 3 éves korukig,aztán egyszer csak nem kérték többet:)

2012. jan. 27. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, akkortájt hagyta el a lányom a reggeli-esti tejcsihez a cumisüveget, amikor szobatiszta lett, szóval kb 2-2 és fél évesen. Igen, mert fél évre rá már ment oviba, és kezdtünk ráhangolódni arra, hogy nagyok lettünk...:) Én úgy csináltam, hogy szívószállal itta a bögréből a tejet-kakaót, és így érdekesebb volt neki, mint a cumisüveg, izgalmas, új dolog.:)
2012. jan. 27. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Az en kisfiam leszokott magatol. Igaz o meg csak egy eves, de egyik naprol a masikra nem fogadta el a cumisuveget, sot meg itatopoharbol sem hajlando a reggeli es az esti tejet meginni. Csak bogrebol...

Szerintem ha csak reggel es este kap cumisuvegbol az nem baj, a lenyeg hogy napkozben mar ne abbol igyon. A hajam az egnek all amikor jarni es tisztan beszelni tudo gyerekek cumisuvegbol isszak a szorpot az utcan..

2012. jan. 27. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
25 hónapos, a reggeli és esti babatejet cumisüvegből issza.
2012. jan. 27. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!