Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Huggies pelusrol vélemény?

Huggies pelusrol vélemény?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam!Eddig Pampers pelust használtunk, de már szinte az összes pelenkábol kifolyik vagy a pisi vagy a kaki!kiprobálnám a huggiest!nektek bevált?Főleg kisfiuknál...!
2012. jan. 27. 15:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor folyt ki a pisi, ha rosszul adtam rá. Nem lehet, hogy túl bőre hagyod a pelust? Nekem bevált a huggies. Pampers-t, liberót, és huggiest is használtam már, egyikkel se volt gondom. Nem szoktam a fütyivel foglalkozni hogy áll, nem hajtogatom be.
2012. jan. 27. 16:00
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, mert majdnem összeér a 2 tépőzár!Vettem már a fehér pampers pelust is, abbol is kifolyt!Ugyhogy nem tudom mi tévő legyek!:S

A Huggies meg tök jo árban is van, gondoltam kiprobálnám...!Az amugy gumis mint a pampers?a 4-es éret érdekelne!

2012. jan. 27. 16:07
 13/21 anonim ***** válasza:

16.00 vagyok. Nekem nem ér össze a tépőzár, pedig nem dagi a kisfiam. Az már nem nagyon szoros?

Most éppen liberoból még van, de én is huggiest vettem mert jó árban volt. Szerintem 4+ -ost vegyél.

Tele is van a pelus pisivel, vagy csak kifolyik? 4-est használunk, 10 kg körüli a kisfiam. Elég sokat szokott inni lefekvés előtt, + a tej, kakaó, de reggelig bírja a pelus.

2012. jan. 27. 16:35
 14/21 A kérdező kommentje:

Nekem 12 kg a kisfiam!Ti is 4-es pelust használtok?Ez is gumis mint a pampers?Az a helyzet hogy én b.hogy pelenkázom, mindig nagyon ki áll a két tépőzárnál ami a pocakjánál van rész!Hát ezt nem biztos hogy érted...!:S :)

Van amikor szinte semmi nincs a pelusban és kifolyik a pisi...!:(

2012. jan. 27. 16:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Ja és az én kisfiam reggel-este kap tejet, 250-300 ml de teát vagy vizet közel 1 litert megiszik 1 nap!
2012. jan. 27. 16:51
 16/21 anonim ***** válasza:

Azért áll ki mert szorosra húzod. Vagy nem? Próbáld meg lazábbra hagyni.

Huggiesból most 4+ -ost (10-16 kg) vettem, mert nem volt 4-es (8-14 kg). A kéket vedd, mert az gumis.

Tényleg nagyon sokat iszik. Kisfiam csak 2 dl tejet, reggel, este. Kb. 3-4 dl vizet.

2012. jan. 27. 17:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekünk a Huggies csak a 3as jött be, a 4esből szinte mindig kifolyt. Most csak pennys pelust használunk, nekünk nagyon bejött. Mire 4es pelus lett már a pampers sem bírta vmiért. A Liberoból 2est vettünk anno, alig vártam, h elfogyjon. Vastag volt és kemény. Minden baba más, sőt minden méretben másik vált be eddig. 9 és fél hónapos kisfiú anyukája
2012. jan. 27. 18:10
 18/21 A kérdező kommentje:

Igen lehet, most éjszakára lazábbra hagytam!:)

Igen sokat iszik!:S

Ebből is van több fajta, szinű?nem is tudtam!Oldalt is gumis meg hátul is a huggies?

Köszi!:)

2012. jan. 28. 08:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Értem, hogyan teszed fel a pelust. Nekünk sincs tele mégis kifolyik, most 2 éjszaka óta kivetítve adtam rá 4- est ami jó volt pedig ugyanúgy adtam rá és nem folyik ki semmi. 10 hós, lány. A huggies szerintem hasonlít a liberora, szerintem a 4- és liberonak jó a tapintása, nem kemény, de próbáld meg a huggiest. Egy próbát megér.
2012. jan. 28. 09:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Kivetítve helyett liberot akartam írni!
2012. jan. 28. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!