Huggies pelusrol vélemény?
Nem hiszem, mert majdnem összeér a 2 tépőzár!Vettem már a fehér pampers pelust is, abbol is kifolyt!Ugyhogy nem tudom mi tévő legyek!:S
A Huggies meg tök jo árban is van, gondoltam kiprobálnám...!Az amugy gumis mint a pampers?a 4-es éret érdekelne!
16.00 vagyok. Nekem nem ér össze a tépőzár, pedig nem dagi a kisfiam. Az már nem nagyon szoros?
Most éppen liberoból még van, de én is huggiest vettem mert jó árban volt. Szerintem 4+ -ost vegyél.
Tele is van a pelus pisivel, vagy csak kifolyik? 4-est használunk, 10 kg körüli a kisfiam. Elég sokat szokott inni lefekvés előtt, + a tej, kakaó, de reggelig bírja a pelus.
Nekem 12 kg a kisfiam!Ti is 4-es pelust használtok?Ez is gumis mint a pampers?Az a helyzet hogy én b.hogy pelenkázom, mindig nagyon ki áll a két tépőzárnál ami a pocakjánál van rész!Hát ezt nem biztos hogy érted...!:S :)
Van amikor szinte semmi nincs a pelusban és kifolyik a pisi...!:(
Azért áll ki mert szorosra húzod. Vagy nem? Próbáld meg lazábbra hagyni.
Huggiesból most 4+ -ost (10-16 kg) vettem, mert nem volt 4-es (8-14 kg). A kéket vedd, mert az gumis.
Tényleg nagyon sokat iszik. Kisfiam csak 2 dl tejet, reggel, este. Kb. 3-4 dl vizet.
Igen lehet, most éjszakára lazábbra hagytam!:)
Igen sokat iszik!:S
Ebből is van több fajta, szinű?nem is tudtam!Oldalt is gumis meg hátul is a huggies?
Köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!