Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Huggies pelusrol vélemény?

Huggies pelusrol vélemény?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam!Eddig Pampers pelust használtunk, de már szinte az összes pelenkábol kifolyik vagy a pisi vagy a kaki!kiprobálnám a huggiest!nektek bevált?Főleg kisfiuknál...!
2012. jan. 27. 15:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én is Pampers-t használtam a gyerekemnek sokáig, konkrétan a 3-as méret végéig. Utána kifolyt belőle a pisi. Ekkor kipróbáltam párat, a Huggies-t is, de nekem nem jött be. A zöld Tesco-s , és a Dm-es Babylove vált be. Én az utóbbinál maradtam, már kezd szobatiszta lenni a gyerek, így már ez is marad végig. De mai napig nincs problémám a Dm-essel. Nekem bevált.
2012. jan. 27. 15:07
 2/21 anonim ***** válasza:

Ha ez a problémátok,szerintem liberót vegyél inkább. Nekem is fiam van, mi is pamperst használtunk, kb. másfél volt,mikor a huggiest kipróbáltuk. Az sem rossz, hasonlóan vékony, mint a pampers, de nagyon hamar átázik.

Mi most liberót kezdtünk el venni, mert 5ös méret kell,és árban jobban megéri.

2012. jan. 27. 15:12
 3/21 A kérdező kommentje:
4-es méretet használunk amugy!És a Libero milyen?nem tul vastag és durva?
2012. jan. 27. 15:15
 4/21 anonim ***** válasza:

Nekünk meg a Huggiesból folyik ki miinden.

A Libero bent tartja a dolgokat, de elég durva a kivitelezése, rosz, kemyén anyagból van.

2012. jan. 27. 15:19
 5/21 anonim ***** válasza:
Én nagyon az elején használtam pampers-t. Nekem egyáltalán nem jött be. A libero annál inkább. Nem durva, tény hogy kicsit vastagabb, mint a pampers de sokkal jobb. Végig azt használtuk.
2012. jan. 27. 15:22
 6/21 anonim ***** válasza:

Huggiest,és Liberot használunk!

Én erre a kettőre esküszöm,de a Libero viszi a prímet!

2012. jan. 27. 15:39
 7/21 anonim ***** válasza:

Most mi is Liberozunk mert a Pempersböl folyamatosan kifolyt a pisi. Eddig jó.

Bocsi, hogy offolok, de hogy lehet, hogy kifolyik a pisi? Nem értem, nincs tele mégis kifolyt.

2012. jan. 27. 15:41
 8/21 anonim ***** válasza:
Vastagnak vastag, de durvának nem mondanám. A fiam még egyszer sem tudta átáztatni:)
2012. jan. 27. 15:41
 9/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, régen használtuk a Huggiest is, elég jó volt.
2012. jan. 27. 15:42
 10/21 A kérdező kommentje:

Hát nálunk ugye éjszaka alapbol nem cserélek pelust, reggelre tiszta pisi mindig!De van olyan hogy ráteszem a pelust és 2 órát sem bir ki!:S

Pedig a fütyit is mindig lehajtom!Ugyhogy nem értem én sem!Mondjuk tény hogy sokat is iszik!

2012. jan. 27. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!