Máshol is ennyire "taplók", figyelmetlenek az emberek?
Mostanában előfordult,hogy a boltba a ksilányommal babakocsi nélkül mentünk. A vásárlással nincs gond, ügyesen fogaj a kezem, a sorban állás kicsit neccessebb. De mit lehet várni egy közel 15 hónapostól.
Azt már megszoktam,hogy nem engednek előre, nem is csinálok belőle problémát.
De ma nagyon kiakadtam, a kislányom hirtelen elengedte e kezem, és elindult a másik sorba, otthagytam a kosaram,és mire visszértem a lányommal, a mögöttünk álló, arrébb tolta a kosarunkat és beállt a helyünkre.
És meg volt lepődve,amikor visszaálltam elé.
Mert hát ő siet,neki főzni kell,mert csalaád dolgozik, én meg úgyis egész nap otthon vagyok. És különben is minek járok egy "türelmetlen" gyerekkel boltba,aki nem tud egyhelyben megállni.
Úgy kiakadtam, se köpni,se nyelni nem tudtam.
És igen, aki nem sajnál meg egy szemmel láthatóan BETEG, sérült, szerencsétlen Gyereket ép, egészséges férfi létére, az a legfinomabban is fogalmazva egy g.ci f.sz. Így, kis betűkkel.
Azt pedig nem kívánom, hogy átéld, milyen érzés beteg gyerekkel állni a tömegben, olyan gyerekkel, akinek az egyensúlyérzéke is rossz, meg beteg a szíve is.
Csak gondolkodj el egy kicsit, ha tényleg kismama vagy, akkor nem igaz, hogy ezt nem érted meg.
Olyan vicces hogy magadból kikelve, ocsmány szavakat fröcsögve kívánod más kismamának, hogy szenvedjen a buszon, és nem adnád át a helyed, miközben másoktól elvárod, hogy körbe ugráljanak.
Én nem kívánok neked rosszakat, nem süllyedek a szintedre.
Lezártam a vitát, további kellemes sárdobálást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!