Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megfázással egyből mentek...

Megfázással egyből mentek gyerekdokihoz?

Figyelt kérdés

15 hónapos kislányom megfázott. Folyik az orra, és sokat tüsszög. Más baja nincs, nem lázas, jó kedvű.

Mit adhatnék a megfázásra?

Vagy ti egyből elviszitek orvoshoz a gyereketeket egy megfázással?

Köszi a válaszokat!

2012. jan. 27. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Cebion dupla dozisba, meleg mézes tea

egyelöre nem vinném be

ha rosszabodna akkor cataflan cseppet pár napig

2012. jan. 27. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Hurutos köhögéssel és/vagy lázzal szoktam vinni. A megfázás nem olyan betegség, ami orvosi kezelést igényel.
2012. jan. 27. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Paramama vagyok, így én viszem, ha megfázik is. Biztos mai biztos:)
2012. jan. 27. 10:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Cebion van itthon, mindenképpen adom neki.

Paramamától kérdezném: nektek mit szokott írni a doki ilyenkor? Vagy mit mond?

2012. jan. 27. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:
5 hónaposan fázott meg a lányom. Sokat tüsszögött, néha köhögött és napi 2szeri orrszívás elég volt. Nem vittem orvoshoz, alig 1 hét alatt el is múlt.
2012. jan. 27. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Paramami vagyok:)

Calcimusc 2X félampulla, cebion 10 csepp, orrszívás, és tengervizes orrspré, ha letapadás van és nem jönne ki akkor nem csak tengervizes (éjszakára is abból szoktam cseppenteni).

+ indulunk sóterápiára

Mindig viszem, mert már volt, hogy hörghurutja lett. Amúgy szerintem csak mosolyog az orvos, hogy már megint megyek, előtte mindig telefonálok, hogy megyek, mikor mehetek stb.

2012. jan. 27. 10:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Sajnos Calcimusc nincs itthon.

2012. jan. 27. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:

én pár napot várok,aztán ha nem javul,viszem.addig próbálom itthon kezelni.orrspray,orrszívás,orrcsepp,köptető ha köhög.ha 4-5 nap alatt nem javul,sőt rosszabbodik viszem.sajnos sokszor antibiotikum a vége,szinte havi szinten kap,mióta közösségbe jár.most is elkapott egy vírust,rá is ment a szemére,így antibiotikumot kap és szemcseppet,hörgőtágítót.

én este szoktam neki adni fenistil cseppet orrdugulásra,hogy tudjon aludni,és 15 csepp cebiont naponta

2012. jan. 27. 11:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2012. jan. 27. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!