Megfázással egyből mentek gyerekdokihoz?
15 hónapos kislányom megfázott. Folyik az orra, és sokat tüsszög. Más baja nincs, nem lázas, jó kedvű.
Mit adhatnék a megfázásra?
Vagy ti egyből elviszitek orvoshoz a gyereketeket egy megfázással?
Köszi a válaszokat!
Cebion dupla dozisba, meleg mézes tea
egyelöre nem vinném be
ha rosszabodna akkor cataflan cseppet pár napig
Köszi az eddigi válaszokat!
Cebion van itthon, mindenképpen adom neki.
Paramamától kérdezném: nektek mit szokott írni a doki ilyenkor? Vagy mit mond?
Paramami vagyok:)
Calcimusc 2X félampulla, cebion 10 csepp, orrszívás, és tengervizes orrspré, ha letapadás van és nem jönne ki akkor nem csak tengervizes (éjszakára is abból szoktam cseppenteni).
+ indulunk sóterápiára
Mindig viszem, mert már volt, hogy hörghurutja lett. Amúgy szerintem csak mosolyog az orvos, hogy már megint megyek, előtte mindig telefonálok, hogy megyek, mikor mehetek stb.
Köszi a válaszokat!
Sajnos Calcimusc nincs itthon.
én pár napot várok,aztán ha nem javul,viszem.addig próbálom itthon kezelni.orrspray,orrszívás,orrcsepp,köptető ha köhög.ha 4-5 nap alatt nem javul,sőt rosszabbodik viszem.sajnos sokszor antibiotikum a vége,szinte havi szinten kap,mióta közösségbe jár.most is elkapott egy vírust,rá is ment a szemére,így antibiotikumot kap és szemcseppet,hörgőtágítót.
én este szoktam neki adni fenistil cseppet orrdugulásra,hogy tudjon aludni,és 15 csepp cebiont naponta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!