A 16 hónapos fiam még mindig cumisüveggel alszik el. Hogyan lehetne átszoktatni az önálló alvásra?
hát Drasztikus módon
kidobod a kukába és kész
nekem már rég pohárból iszik cumis üveget a Télapo elvitte adtam poharat neki elfogadta
áááá nem alszik el Tápi tej hatására
nekem is 16 hós úgy zajlik hogy este 7kor megkapja az innivalóját pohárból és 8 órákkor villanyoltás és fél 9 kor már szundizik Junior ágyba
Kb8 hónapja nem alszik el cumisüveggel.
Kb 4 hónapja van Junior ágya
És kb 1 éves volt mikor a napirendjét teljes mértékbe be tudtuk löni azota igy van
nekem a 20 hós fiam napközben pohárból,kulacsból mindenből iszik!Viszont este az ágyban még mindíg cumisüvegből issza meg a tápszert!El nem alszik rajta viszont NAGYON megnyugtatja!Látom rajta olyankor,hogy szabályosan megnyugszik,lelassul,elernyed így még én nem akarom tőle elvenni hisz neki ez olyan mint a szopizó babának a cici!
majd mikor már tényleg lesz olyan az értelme akkor megbeszélem vele,hogy bögréből igya!Én ezen nem aggódom hisz nem láttam még 4-5 éves gyereket cumisüvegből inni tehát vmikor megérnek rá és ellehet tőlük venni!
Reggel 7 kor felkel
11 óra dél között alszik egy órácskát jobb esetbe
13 órakor ebéd
16 órakor uzsonna
18 órakor vacsi
19 órakor tejcsi
20 órakor ágyba megyünk és fél kilenckor alszik mint a bunda ringatás és egyéb szöszmötölés nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!