Mit javasoltok hozzátáplálásnak?
Babapiskótát és kukoricapelyhet 7 hónaposan kapott először a lányom (natúrt), de akkor sem sokat.
Krémtúrót vagy 10 hónaposan kóstoltattam meg vele.
Szerintem ha csak "nasit" akarsz neki adni, akkor adj babajoghurtot neki, ami elvileg mehet 6 hótól. De szerintem még várhatsz mindenféle nasival.
Miért kell amúgy nasit bevezetni?
S miket eszik már a gyümölcsök, zöldségek közül? Mert azok közül sok-sok új ízzel kell megismerkednie, sőt most már jöhetnek a húsok is. A nasi szerintem ilyenkor még mellőzhető. S ne érts félre, nem ellenzem, csak nem tartom olyan fontosnak egy kicsi babánál.
a babapiskótát már 4 hónapos kora óta lehet neki adni ( hogy ne alakuljon ki liszt érzékenység). szerintem bátran adja neki tököt, krumplit, kukit, krémtúró, spenót és stb. :) Remek 5let forrás ha lemész a boltba és meg nézed mi van a 6 hónapos bébikajában és azt elkészíted! Én a 10 hónapos babámnak már tápszert se adtam... feleslegesen felfújja a gyereket...
üdv.: Csecsemőápoló anyuka :)
Én is kíváncsi lennék miket eszik már a babád, és pontosan mire vagy kíváncsi? Csak a nasi jellegű dolgokra?
Mert a nasi szerintem sem fontos.
Én esetleg babapiskótát és babakekszet adtam neki (általában gyümölcsbe keverve, mert még nem tudta megrágni).
Kukót később kapott, 7-8 hónaposan, krémtúrót meg még később. Előbb bevezettem 8-9 hó körül a natúr joghurtot, sajtot, és utána valamikor kapott krémtúrót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!