Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A gyereketek leül játszani?

A gyereketek leül játszani?

Figyelt kérdés
Mivel?Az enyém szétgórja amit készítek neki,utána mászik fel mindenre,kapcsolgatja a tvt.Semmi játék nem érdekli.16 hónapos.
2012. jan. 25. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia.az én 19 hónaposom is csak akkor ül le játszani ha én is leülök vele :) egyedül semmivel sem játszik..
2012. jan. 25. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Az enyém leül, mindig is leült. de ö is felmázsik mindenre, minden kiszed, szétszed mint egy átlagos 16 hónapos.

de képes leülni játszani. söt én mindig teszek az ö és az én fenekem alá párnát, így ha leül legózni simán viszi már a párnát is.

2012. jan. 25. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor még az a dolguk, hogy menjenek, pakoljanak, úgyhogy nem gond, ha még nem ül le szépen játszani.

Lányom 16 hónapos és bár sokszor elvan magában is, de akkor sem a játékaival játszik, hanem minden mással...távirányítóval, palackokkal, ruháit szétpakolja, kiszedi az edényeket stb. A lényeg, hogy olyan mint egy szélvihar, amerre megy, arra romokban fog heverni a lakás.

De ez a dolga. :)

2012. jan. 25. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam 2 het mulva lesz 2 eves es meg mindig ilyen. :)) Egyedul a 2 meg 3 darabos autos puzzle koti le mert ezeket ki tudja rakni es latja a kepeket. De ez is csak 10 percig. Utanna mar rohan, rombol, pakol, maszik... Eletveszeljes. :)
2012. jan. 25. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!