Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos kislányom 10 kg....

Alaszka kérdése:

7 hónapos kislányom 10 kg. szerintetek ez baj?

Figyelt kérdés
Az érdekes, hogy apa és én is vékonyak vagyunk, 4 éves lányunk rosszétvágyú, mindig úgy kellett hízlalni, a kicsi meg 2,90 kg-mal született, és most elérte a 10 kg-ot. A hozzátáplálással még egy étkezést sem váltottunk ki, 100 g-okat eszik max, mellette szopik, tápszert nem kapott sose. Aggódom, nem válik e ez hátrányára, már az orvos és a védőnő is furán néznek...
2012. jan. 25. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Anyatejes baba ezek szerint.. Ha láthatóan jól érzi magát, akkor semmi gond. Jól hasznosítja a tejcsit. Az anyatejes babákat nem lehet túletetni és ha nagyobb is náluk a hízás, akkor sincs gond, a későbbi életére se lesz rossz hatással az okosok szerint. Majd ha többet mozog, lassulni fog a hízás.
2012. jan. 25. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
hát ne tudom az én fiam 2,5 éves és 13 kg.Oké vékony testalakatú,de 7 hónaposan lehet hogy kicsit sok de aggódni nem kell,tesómé is husis majd ha elindul akkor "lejjebb adja"
2012. jan. 25. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
2012. jan. 25. 09:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Én kislányom 9 kiló felett van és ő is 7 hós de egyáltalán nem duci.Sógornőm kisfia 5 hós és 9 kiló és ő sem duci.Majd ha megindulnak megállnak a súlynövekedésben.

Igaz a lányom 3850 grammal a sógornőm kisfia 4600 grammal született.

2012. jan. 25. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Kislányom anyatejes 7 hós és 7 kiló a doki szerint normál se nem sovány se nem dundi most kíváncsi leszek hogy mennyi lesz ma megyünk méreckedni
2012. jan. 25. 09:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok szerintem kicsit sok a 10 kiló de majd ha már többet mozog és majd nyúlik akkor eltünik
2012. jan. 25. 09:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Sógornőm mind a kettő lánya nagy baba volt. A nagyobbik 1 évesen 13 kg a kicsi most 15 hónapos és 11kg körül van. A nagylány már 5 éves és egy magas lassan alultápláltnak kinéző csajszi lett. A kicsi még nem tudom milyen lesz, de valószínűleg ő is hasonlóan fog növekedni. Sógornőmék is magasak és vékonyak. ha nem szénhidráttal és csokival tömöd (és nálatok nem erről van szó) akkor szerintem majd kinövi. Te vagy a párod milyen volt babának? Mert a sógornőm nagyon durván pufók volt :)
2012. jan. 25. 09:41
 8/9 anonim ***** válasza:

A 10 kiló kicsit sok egy 7 hónapos babának, de úgysem tudsz vele mit csinálni. Szerintem próbálj lassan kiváltani nála étkezést, talán akkor megtorpan kicsit a gyarapodása, meg ideje is lenne már.

Az én kislányom 8 hónaposan volt 9,5 kiló, és a dokink már ezt is nagy súlynak tartotta. Bár Ő közel 4 kilóval született.

2012. jan. 25. 10:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyugi! Az én lányom is 10 kg pedig csak 6 hónapos! :-) Majd ha rendesen fog mozogni (mászik, feláll, elindul) megáll ez a rendkívüli súlygyarapodás. Szerintem ha rendesen fejlődik, ne aggódj.

3 gyermekes :-)

2012. jan. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!