Létezik olyan bébiétel, amiben cékla van és adható 5 hónapos babának?
Én is kerestem, de semmi céklásat nem találtam még.
Viszont... múltkor Auchanban láttam előfözött, de "natúr" céklát vákumzacsiban... elgondolkodtam, de végül továbbmentem, hogy "majd legközelebb"
Első vagyok.
Sajnos ez a vegyél nyerset és főzd meg dolog nem mindig ilyen egyszerű... Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a gyerek megegye a házikosztot.
Az enyém most 1 éves, és most már van, amit megeszik, de abból, amit neki főztem hónapokig... soha semmit! Csak az üvegeseket...
Az Univernek van. De a lányom akkora lendülettel köpte ki, hogy félre kellett húzódnom. :)
Pedig megeszi a céklát, de ez az Univeres nem nagyon jött be neki.
Cékla burgonyával, marhahússal - ilyet lehet kapni Univeresből. De ez 8 hótól adható csak, mert a krumpli elég darabos benne.
Kipróbálhatod amúgy házilag is, tényleg egyszerű megsütni vagy megfőzni a céklát, és úgy adható már a babádnak is.
Azért 1 próbát megér, főleg a vákumcsomagolttal, mert azt csak turmixolni kell. Az én lányom egyébként imádta a céklát, de az univereset nagyon nem. Mondjuk a színe alapján inkább krumpliból van benne több azt meg nem szereti. De tudom mit érzel, mert a nagyobbik lányom bébiételt evett csak hiába próbálkoztam a finomabbnál finomabb receptekkel.
annyira nagy baj, ha esetleg nem eszi a céklát van más magas vastartalmú étel (pl spenót és abból azt hiszem van 5 hónapos kortól bébiétel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!