Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után, kisbaba mellett...

Szülés után, kisbaba mellett mikor állt helyre a szexuális életetek? Olyanok válaszát várom akiknek már nagyobbacska a baba. Lehet hogy vége lesz a házasságomnak?

Figyelt kérdés

1,5 éves a gyermekünk. Sajnos sokat jártuk az orvosokat, felőrlődtünk. kb fél éve kijött rajtam a fáradtság és akkor kezdett hanyatlani a szex is. Felkerestem egy szakembert aki írt fel nekem antidepresszánst, és felajánlotta hogy segít helyretenni a szexuláis életünket. de ehhez kell a férjem segítsége is. Kértem a férjemet jöjjön el, hallgassa meg miről van szó, de ő mereven elutasított. Viszont én egyedül nem tudok mit tenni és a férjem is tudja hogy gond van. Azt mondja majd megoldjuk mi, de sajnos ez már lelki okokra vezethető vissza. mit tegyek? viszont nem egymás mellett akarok élni hanem együtt. :(

ma voltam a dokinál és most már ott tartok hogy ha erre nem képes a férjem, akkor inkább elválok. mert hetek óta csak rágódok azon hogy nem megy a szex.

2012. jan. 24. 22:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Legyél türelmesebb magaddal, ha már a férjed türelmes veled szerintem. Tudom, min mentél keresztül, én is átéltem a koraszülést, 28 hétre született a babám, nem volt fáklyás menet, ami utána következett. Ne magadat hibáztasd, ne legyen teljesítmény kényszered! Ha ritkábban vagytok együtt, az sem baj, ha szeretitek egymást, ez átmeneti időszak. A léleknek idő kell, hogy feldolgozza a történteket, és másfél év nem olyan sok idő ám! Lehet, hogy 3-4 év múlva halványodnak, gyógyulnak be a lelki sebeid. A test és lélek szoros kapcsolatban van, bizonyíték rá a te eseted.

Szerintem te beszéld ki a fájdalmad, te hozd/hozasd rendbe a szíved állapotát, szavaidból úgy tűnik, jelen esetben nem párterápiára van szükség, hiszen te nem kívánod a testiséget, mert fáradt, csalódott vagy. A párod se hibáztasd, nagyon kevés férfi van, aki idegenek előtt szívesen beszél a saját nemi életéről.

Nincs veletek semmi baj, minden rendbe jön, addig pedig bújj hozzá szex nélkül akár, és érezd magad újra biztonságban a karjaiban, vígasztalódj!

Minden jót nektek!

2012. jan. 25. 06:54
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljes mértékben egyénfüggő. Mi szülés után 2 héttel már kölcsönösen örömet szereztünk egymásnak, 5 hét után együtt is voltunk.

Azóta is működik minden, ahogy kell.

De nálunk is volt 1-2 kisebb hullámvölgy. Fáradtak voltunk, a férjemnek a meló is sok volt, sokszor csak beestünk az ágyba. Örültünk, ha heti 1-2 alkalom összejött. Vagy néha annyi se. Nálunk a megoldás az volt ebben, hogy amikor hétvégén itthon volt a férjem, akkor a kicsi délutáni alvását mi is kihasználtuk. :)

És ha ráérez az ember az ízére, akkor nehéz abbahagyni.

Próbáljatok kis időt kettesben lenni, ha van rá lehetőségetek. Nekünk csak ez a kicsi idő jut, mert nincs senki, aki vigyázna a kicsire, de sokszor ennyi is elég ahhoz, hogy működjön a házasság.

2012. jan. 25. 07:06
 23/26 A kérdező kommentje:

köszönöm lányok a sorokat,jól estek.

egy barátnőm azt mondta még pár héttel ezelőtt, hogy talán a tudat alatt így védekezem egy újabb terhesség elől. hogy elbújok a félelmeimben. ahogyan írtátok is.

ma reggel odabújtam a férjem mellé mikor felkeltem (éjszakás volt). átöleltem szorosan, ő is felkelt és azt mondta: bárhová veled megyek...én sírtam és mondtam neki nagyon szeretem és nagyon rossz ez így.

Tény a mai napig nem hevertem ki a szülésemet, a mai napig sírok ha beszélni kell róla. az utóbbi két hónapban van hogy már nem jut eszembe minden éjszaka zokogva.

köszönöm a támogatásotokat. remélem tényleg ezen is túljutunk.

nagyon szép napot nektek :)

2012. jan. 25. 08:56
 24/26 anonim ***** válasza:

Mi volt a szüléseddel? Mért hibáztatod magad??

Írd le itt,és szabadulj meg tőle.Rakd át a vállunkra.

És tanulj meg örülni a babádnak és a férjednek.

2012. jan. 25. 18:13
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnállak nagyon!

Nekem azt mondta a pszichológusom, hogy próbáljak meg ön kielégítést végezni, lazuljak el, amikor más nincs jelen, és bárkit. Mindegy hogy kit, csak képzeljek el magamnak. Sokáig az se ment, aztán olvastam szexuális tartalmú könyveket, és most egész jó a dolog. Amúgy, neked mennyit segít otthon a férjed a házimunkában?

Mennyire vesz részt a baba nevelésében?

Szereted még a férjed igazán?

Hiszen, ha neked nem igazán segít, csak minden a te nyakadban van, akkor elhiszem, hogy fáradt vagy. A férfiak általában azt gondolják, hogy csak a munkahelyre járás az ami fárasztó, mert nem csináltak még végig 2 3 hónapot a picivel. A szereted a férjed azért kérdeztem, mert sajnos az előző házasságomban én is azt hittem, hogy még szeretem, aztán rájöttem, hogy már nem!

20 évig voltunk házasok.

Próbálj meg magaddal őszintén beszélgetni!

Készíts egy mérleget, mindenről, mi a jó kettőtök között, mi a rossz, és látni fogod!

A gyógyszer, és a szexológus sajnos nem fog tudni kettőtöknek segíteni, mert ha a férjed nem akar odamenni, akkor azért, ha meg végül rá is veszed, mint én az enyémet, akkor csak sóhajtozni fog, és vagy hallgatni...

Sok sikert kívánok neked, meg azt, hogy helyre jöjjön kettőtök között a dolog!

2012. márc. 6. 10:29
 26/26 anonim ***** válasza:

Egy sz8lés miatt ekkora rinyálni, istenem:D Ha tudnád, én mennyi iszonyatos dolgot átéltem, mégis tudok élni, nem csak hisztizni. Ha nem kívánod a férjed, hagy el szegényt! Én abszolűt megértem hogy már nem foglalkozik veled!

Kapd össze magad, ne legyél gyenge!

Mondom ezt úgy hogy én is dokihoz járok s bogyózok. Csakhogy én nem holmi kis ostobaság miatt hisztiből :D

2015. nov. 12. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!