Szülés után, kisbaba mellett mikor állt helyre a szexuális életetek? Olyanok válaszát várom akiknek már nagyobbacska a baba. Lehet hogy vége lesz a házasságomnak?
1,5 éves a gyermekünk. Sajnos sokat jártuk az orvosokat, felőrlődtünk. kb fél éve kijött rajtam a fáradtság és akkor kezdett hanyatlani a szex is. Felkerestem egy szakembert aki írt fel nekem antidepresszánst, és felajánlotta hogy segít helyretenni a szexuláis életünket. de ehhez kell a férjem segítsége is. Kértem a férjemet jöjjön el, hallgassa meg miről van szó, de ő mereven elutasított. Viszont én egyedül nem tudok mit tenni és a férjem is tudja hogy gond van. Azt mondja majd megoldjuk mi, de sajnos ez már lelki okokra vezethető vissza. mit tegyek? viszont nem egymás mellett akarok élni hanem együtt. :(
ma voltam a dokinál és most már ott tartok hogy ha erre nem képes a férjem, akkor inkább elválok. mert hetek óta csak rágódok azon hogy nem megy a szex.
Lehet szépíteni,de a Valdoxan az depi gyógyszer.
- Gyakori mellékhatások: szédülés, álmosság, álmatlanság, migrén, fejfájás, hányinger, hasmenés, székrekedés, felhasi fájdalom, fokozott verejtékezés, hátfájás, fáradtság, szorongás, emelkedett májenzimszintek a vérben.
- Nem gyakori mellékhatások: a kéz és a láb ujjainak zsibbadása, homályos látás és ekcéma.
- Ritka mellékhatások: súlyos bőrelváltozások (kivörösödő bőrkiütés), májgyulladás.
- Egyéb lehetséges mellékhatások:
Ismeretlen gyakorisággal: öngyilkossági gondolatok vagy viselkedés, mánia vagy hipománia (lásd még "A Valdoxan fokozott elővigyázatossággal alkalmazható" cím alatt a 2. pontban), izgatottság, ingerlékenység, nyugtalanság és viszketés.
Tehát ki kéne pihenni magad,leszokni róla,és nem a férjed abajgatni.És túl lenni azokon,amiket írsz magadról.
Csupa önvád,csak nem veszed észre.
És most találtál egy hibást,a doki jóvoltából, férjedet.
Nem jó ötlet.A doki Téged szedjen rendbe,és majd csak utána a férjedet,akivel semmi probléma,hanem türelmesen várja,hogy jól legyél.
nem a gyógyszerről van szó csajok!!! gyógyszer előtt is mondtam a férjemnek hogy nem megy keresek egy dokit. kértem nőgyógyra is időpontot de közben megjött, hogy hátha tudnak valamit javasolni. kértem vérvételt is hogy nem e pajzsmirigyről van szó, de az is ok. most térjünk el a gyógyszertől. velem van a gond, kellene a férjem segítsége de nem megy! csak elmondaná a doki mit kellene tenni kb fél óra. csak közeledni egymáshoz ismét. de én nem tudom olyan jól megfogalmazni.
ne támadjatok már és ne a gyógyszerre hárítsatok mert ez előtte is fent állt. alvás problémámra írták fel, lefekvés előtt kell bevennem.soha semmilyen depis bogyó nem okozott még gondot nálam. most nem is ez a kérdés hanem hogy hogyan tudnám rávenni a férjemet hogy most fogja meg kezemet.
nos a férjemről: soha nem ölel meg magától, nem puszil meg. nem mondja hogy szeret és soha nem vesz semmit csak úgy. nem mondja hogy tetszem neki hanem azt hogy milyen jó kis hurkás a hasam. tudom hogy szeret, mert náluk a házasság szent dolog.
ha délutános akkor megvárom míg hazaér 23 óra körül.ő alszik éjfélkor én kettőkor. ha kel reggel a baba, én kelek fel hozzá, a reggelit én készítem. a férjem fel se kel csak ha már ordít a gyerek. ha éjszakás szintén hajnalban alszom el. férjem 7 körül jön haza, hagyom aludni 14-15 óráig. 20,45-kor indul dolgozni, akkor még nem alszik a gyerek. ha reggeles 15 körül jön haza. este elalszik a gyerekkel együtt 21-21,30 körül.
csak hogy tisztábban lássatok. :)
rra hogy fel ne sértsen vegyél egy cikatridina hüvelykúpot. Ez ahogyan elolvad a krém nedvességet ad és megvéd az ilyesmitől. Szülés után sokszor ajánljék, mert sok nő görcsöl és inkább elhatározásból fog bele párja unszolásáraa szexbe mintsem hatalmas vágyból. Egyébként Mindenféle hasonló szárazsági problémára is ajánlják és 1800 ft körül van 6 db. (előtte 10 perccel rakd fel). Egyébként szülés után a hám regenerálódását is segíti.
Én rövid ideig jártam a te cipődben. Viszont mivel még érzékenyebb volt a terület mert csak néhány hónap telt el és nem év ahogyan ráfeszítettem fájdalmat éreztem. Volt olyan, hogy belementem és letagadtam hogy fájt. Mikor észrevette a könnyeimet annyira rosszul esett neki hogy már neki se volt kedve. Aztán leadtam a szülés alatt feljött irreálisan sok kilót és ahogyan mentek le úgy jött vissza az az érzés, hogy nőnek érezhettem magamat. Előtte rengeteget adtam a külsőmre, szoli, műköröm, csinos ruhák. Ezzel szemben annyira utáltam magamat, hogy mikor párom kérdezte nincs-e kedvem menni azt feleltem, hogy ,,erre a testre felesleges időt szánni". Mégis azt hittem, hogy azért nem megy, mert ott vágtak valamit és varrtak és taszítónak éreztem. Tévedtem. A fő ok a hízás volt. Abszolút pszihikai ok állt mögötte. Fájni azért fájt, mert rászorítottam.
Párom régebben hasonló képpen viselkedett mint a te párod. Egy idő után nem volt meg az az érdekesség az együtlétünkbe és nem élveztem szinte semmit se belőle. Elmúlt az a varázs amikor libabőrös lettem ha csak a nyakamat megcsókolta. Az a dolog amíg megismered a másik testét. Minden egyes együtlét után gyakorlatilag megsértődött. Szó nélkül. Persze letagadta. De beszélni nem akart róla. Aztán amikor éppen jó hangulatban voltam akkor jó is volt, de ritkán olyankor minden rendben volt. De ő nem sokat ett azért hogy megtudja mit szeretnék. Pl ő nagyon magabiztosan úgy gondolta hogy amit ő orálisan produkál az egy nőnek a mennyország...hát ha egy nedves szivacson ültem volna jobban élveztem volna...
Mikor adni akartam némi instrukciót inkább megsértődött. Sosem értettem. Én mindig nyitottabb voltam, Folyton kérdeztem nincs-e valami amit megtenne és álmodozik róla. Nem akart róla beszélni. Aztán szülés után amikor próbálkoztunk először beszéltük át, hogy mit hogyan élvezek és mit szeretek és mit nem. Úgy éreztem, hogy ezt nem vette támadásnak, hanem egyszerűen a szülés felelős miatta és ezért van szükség erre. Hát nálunk nem hatott mert mint mondtam a dagiság volt a hiba. Viszont nagyon jól jött ez a dolog, mert mióta kedvem is van hozzá felhasználja azokat az infókat.:)
Ennek ellenére tudtam régebben is, hogy szeret. De támadásnak érezte azt, ha én ezt meg akartam vele beszélni. Úgy godolta, hogy ezzel az ő férfiúi büszkeségét sértem, hogy olyan ,,béna" hogy tanítani kell. Pedig minden nő kicsit más... és mindenkinek vannak titkos vágyai. Sajnos nagy az esély arra, hogy az igazi lelki gondodat magadnak kell megoldanod. Nem hiszem, hogy a férjed nem szeretne eléggé ehez. Én nem tudnám elhagyni a gyermekem apját azért, mert úgy viselkedik mint a legtöbb férfi. Ezt szerintem te is csak elkeseredésből gondoltad így. Mond meg neki este, hogy mit szeretnél! Ne legyél szégyenlős. Ne beszélgetésre vedd rá, ahnem csak úgy kezd el mondani. Akkor úygis meghallja ha nem kérne belőle. Pár nap múlva pedig teszteld le, hogy mit tanult belőle (hüvelykúpot ne feledd). Én is még terhesség előtt csak így tudtam megértetni magamat vele.(Sajnos azért nem mindent lehet rázúdítani így csk 1-2 instrukció fért bele)
köszönöm, ez jól esett :)
szülés után nekem is fáj a szex, azaz van olyan pozíció aminél fáj, pedig régebben jó volt.egyszerűen hasít bele az alhasamba, a hüvelyembe. régebben semmi gond sem volt, mindenhogyan jó volt.
a férjem pl. nem szereti az orális szexet, nem is igen csinálja, ha mégis akkor én nem akarom mert tudom neki nem jó. bevallom mióta a gyerek megvan talán 2-3 alkalommal fürödtünk együtt, pedig addig csak együtt fürödtünk, zuhanyoztunk. ugye én fürdök a babával, ha meg ő itthon van akkor bealszik a gyerekkel együtt 7 napból 5-ször.egyébként nagyon jó ember, magas, jó megjelenésű, szeret, a gyerekét imádja, segítőkész....csak nem akarom hogy a szex miatt vesszen minden. én szülés előtt is ilyen voltam, talán 3-4 kilóval kevesebb. sőt, mostanában még merészebben is öltözködöm, lett egy kis önbizalmam.
Mióta szedem ezt a bogyót, már van hogy elalszok éjfél előtt, jobb a hangulatom, kipihentebb is vagyok.
megyek is lassan mert a manóm reggel kelt, ha tetszik ha nem. a férjem dolgozik és ugye majd csak délután tud felváltani.
köszönöm csajok, jó éjt.
egyébként esténként volt hogy felvettem szexis fehérneműket, múlt héten is, pedig nem kívántam a szexet,mégis belementem. nem volt jó, de tudtam a férjemnek kellett.
csak én annyi rosszat hallottam már hogy a szex miatt ment tönkre egy házasság hogy ezért is féltem. remélem megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!