Tudnátok olyan cumisüveget ajánlani, amiből nem folyik ki a tea?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 22:26
1/10 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem folyik ki? Ha fejre állítja és rázza ? :) Olyan cumisüveggel még nem találkoztam, ami a fizika törvényeit felülírta volna.
2/10 anonim válasza:
ha rárakod a tetejét nem folyik ki pl a legjobb sztem a Mam
4/10 anonim válasza:
Én mikor vásároltam neki tetszett hogy az aventnek szinte minden babakütyüje van. Így nincs olyan terméke amit ne szereztem volna be belőle. Sok véleményt előtte végigolvastam és jókat írtak róla. Szerencsére nekem nem is volt bajom a cumisüveggel. Viszont pont ezzel a páromnak igen. Van benne egy külön gyűrű mivel a cumisüveg felyét más gyűrűvel a mellszívóhoz és megint mással a tárolóedényéhez is hozzá lehet alakítani. Nem jött rá az elején, hogy amikor visszatesszük a kupakot akkor először kelle a gyűrűt beletenni az üveg nyakára és utána kell rácsavarni különben ha a tetejébe marad benne nem lehet normálisan rácsavarni. Kb 2 hónap múlva rászóltam, hogy miért nem teszi rá rendesen...mire meglepődött:D Szóval nem hibás ez a cumi sem az, hogy össze-vissza lehet őket legózni az meg szerintem nagyon praktikus.(főleg az ételtárolóhoz rögzítés, mert pl lefejt tejet fagyasztás után kiolvasztja a melegítő és nem kellett még külön átönteni cumisüvegbe)
5/10 anonim válasza:
ja a Mam kompatibilis az aventes cuccokkal,szóval ha mam a cumisüveg is használhatod az aventes kütyüket
6/10 kíváncsicska válasza:
Nekem is ez volt a problémám a cumisüvegekkel.Mert 1-1 alkalommal ha elmennénk a párommal akkor fejek le tejet de a lányomnak dolgoznia sem kell a kajáért sőt volt hogy 2 perc alatt kiszopizott 100 mili tejet.Persze nagy része aztán visszajött.Anyósom ekkor vett "Nuk ortodónikus szelepes etető cumi anti kólikus" felirat van rajt.Igaz ez tejes elvileg de szerintem a teához is jó mert vízzel kipróbáltuk és csak akkor jön belőle ha megszívja a gyerkőc.
7/10 anonim válasza:
Mam, nuk, babylove ezek mind jók! Amit nem ajánlok az Avent, nálunk a szemetesben landolt a cumisüveg és a csőrös pohár is KUKA. Nagyon béna és folyat
8/10 anonim válasza:
Komolyan? Én most is direkt fejjel lefelé tartottam teával és semmi! Egy csepp se:O Az 1-es etetőfejeset használom evéshez és teázáshoz is. (evéshez azért mert bukós és így lassabban issza, ha gyorsabban tudná akkor visszajönne). 4 hónapja hazsnálok kb 15 db aventes cumisüveget (tápszerhez és teához) és nekem soha nem folyt ki se a nyakánál se a lyuknál nem folyik anélkül, hogy megszívná. Ha lassan döntöd meg lefelé akkor igaz, hogy 1x néha spriccel, de nem így kell hazsnálni. tehát az néha a bénázásom miatt van és akkor sem az ő szájába. Van hogy a tápszert is kupak nélkül rázom fel benne... Pedig van belőle nekem 125ml-től a 260on át 330-ig. Még a ,,varázsitatót" nem használtam. Majd fél éves korától. De tetszik hogy olyan szilikonos és lapos. Amúgy van hasonló fejű cumisüvege is kifejezetten pocakfájósoknak. Ez egy speciális cumisüvege. De hasonlít az itatójához csak kisebb.
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem Nukos, anticolic latex cumijú van, de állandóan kifolyik a tea a táskába.
2012. jan. 26. 19:41
10/10 anonim válasza:
Nekünk is NUK van. Minden üveghez adnak egy kis zárófedelet, amit a cumi alá kell helyezni, pont azért, hogy ne folyjon ki szállítás közben. Az is sokat segít, ha állítva teszed a táskába :).
Csak hogy megvédjem a kedvenc cumisüvegeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!