Budapesten vagy közvetlen környékén 2 évesnek való programokat/helyeket tudnátok ajánlani?
Főleg télvíz idejére valók érdekelnének (azaz beltéri), de jöhet szabadtéri is tavaszra.
Amit tudok: Eleven Park, Budakeszi Vadaspark, Állatkert.
Ez tudom, nem sok... de biztos ezer van, csak nem jut eszembe.
Csodák palotájához és Cirkuszhoz szerintem még kicsi
pont a csodák palotáját akartam írni :D mondjuk még mi se voltunk de jövőhéten megyünk. enyém is 2 éves :)
dunakeszin van egy nagy játszóház.
van mackó-park.
tavasszal mehettek kisvasúttal a vadasparkba, az is nagyon izgi egy 2 évesnek, mikor mi voltunk, 1,5 éves volt a fiam és imádta :)
camponába is megéri elmenni cápa nézőbe csak az meg elég húzós.
szintén tavasszal menjetek ki a margit-szgetre, semmi nincs ott csak szép és sok gyerekes jár ki :)
vagy hajógyári sziget :) ott van csúszdapark.
de a gellért hegyen is van csúszdapark, mondjuk az kicsi, 4-5 van összesen, de azért egyszer az is program.
Dunán lehet hajókázni, van gyerekhajó is.
vagy van minimax hajó, na ott még nem voltunk, gondolom elég drága :/
cirkuszhoz szerintem is kicsik még, mi nyárra tervezzük az elsőt, szerinted?
nem írtad, hogy fiad vagy lányod van-e, én inkább fiús programokat tudok :)
közlekedési múzeum...
vagy Szentendrén van egy pici vonat kiállítás, a hév megállóban.
ha már Szentendre, skanzen... persze az is tavasszal :)
és akkor menjetek le a postás strandra is (hév-megálló mögött a duna parton) vagy egy nagy fa játszótér, bár még mi meg se néztük mert kavicsokat KELL dobálni a Dunába.
Dobogókőnél van a bob pálya, talán nyáron már az is jó móka nekik, apával lehet menni :D
most így hirtelen, éjszaka közepén ennyi jutott eszembe :)
holnap írd meg merre felé laktok és akkor pest azon részén is átgondolom mi van :)
Szerintem ezek a programok inkább 3 éves kortól lehetnek érdekesek, kivéve a játszóterek és játszóházak, amelyekkel télen az szokott a gond lenni, hogy szinte minden második alkalom után vírusosan jövünk haza.
A Csodák palotája ovis, vagy iskolás gyerekeknek való program. 2 éves ebből nem sokat ért.
Mi a XI. kerületben lakunk. A MAci parkba én is menni akarok vele. 28 hónapos fiú egyébként és egy 7 hónapos kislány.
Mi már voltunk tavaly tavasszal bobozni. Nem volt neki a világ legnagyobb élménye, de tetszett neki.
A Te fiadnak már tuti nagy élmény lesz. Egyébként van Budapesten is bob pálya. Esetleg érdemes itt kezdenetek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!