Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig lehetek 11 hónapos...

Meddig lehetek 11 hónapos kislányommal lakodalomban elvihetem egyáltalán?

Figyelt kérdés
360 fős elég nagy helyen lesz. Én úgy gondoltam hogy olyan 8- fél 9-ig lennénk mert általában akkor szoktunk fürdeni.
2009. máj. 28. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondba vagyok én is,agusztusban megyünk akkor lesz 10 hónapos én úgy gondoltam ,hogy vacsi után hazajövünk fürcsi és alvás ,9 körül alszik nyugiba reggelig akkor én vissza mek és a nagyi vigyázz rá!Én elviszem ,biztos vannak olyanok akik nem tennék!
2009. máj. 28. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha én a lányomat kérdezném, tuti haza sem akarna jönni egy ilyen buliból :) Mindenkinél jobban bírja a gyűrődést, imád enni, szerintem letáncolná az ifjú párt is a parkettről :)

Szerintem jó, ha elviszed, hiszen ott annyi minden érdekes történik! Mi egyszer egy vendéglőben ettünk, a szomszéd teremben lagzi volt és a mosdóhoz a mi termünkön át vezetett az út, arra jött tehát a menyasszony is. Kislányom nem volt még 10 hónapos sem, de amikor, mutattam neki, hogy odanézz, ott a menyasszony, olyat kurjantott örömében, hogy a hölgy azonnal le is fékezett mellette és szóba elegyedtek :D Hát ilyet nem minden nap láthat, az biztos :)

A lényeg, hogy ne tervezz előre pontos időpontot, csak figyeld, és amikor fáradt, csak akkor menjetek haza. Különleges élmény lesz neki, az biztos!

2009. máj. 28. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos élmény neki ha elviszed és biztos sokan megcsodálják.

De nem biztos hogy te is tudsz szórakozni, elengedni magad, ha ez nem fontos jó ötlet addig lenni míg bírja.

2009. máj. 28. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Vidd el persze,csak haza is:DÉn is mindig tovább voltam mint amíg megengedték,de a tiéd még picibb,és rendszeresség van az életében.Próbáljátok meg úgy ahogy írtad:)Aztán jó mulatás:D
2009. máj. 28. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!