A kókuszmatracra elég lesz sima gumis lepedőt húzni? Vagy kell közé valami nedvszívó anyag?
Bocsika, de még kezdő vagyok, első babát várjuk...
Szóval, ha esetleg a kiságyban melléfolyik a pelusból a cucc, vagy megy egy kis büfi a lepedőre, akkor mivel kell kivédeni, hogy a matracnak ne legyen baja?
Szia! Lehet venni rá olyan lepedőt, mármint a pamut alá, ami nem engedi matracba folyást.
Azt Gumi(nem gumis) lepedőnek hívják
ikeában árulnak olyat, amit a gumislepedő alá lehet tenni, egyik fele pamut, másik ilyen nejlon szerű, de nem zörgős :) a lényeg hogy nem megy át rajta folyadék. én ezt használom, eddig egyszer jött jól, amikor pucéran volt a gyerek a kiságyban és bekakilt.. : )
a feje alá ez nem ér el, de lehet úgyis rakni, hogy elérjen, én mondjuk mindig pelust teszek oda.
Igaza van az utolsó válaszadónak, ha letakarod a kókuszmatracot gumilepedővel, akkor épp a funkcióját veszíti el. Annak az a lényege, hogy nem tartja magában a nedvességet, mint a szivacs, hanem keresztülfolyik rajta.
Én a védőnőtől kaptam egy tégeles babakelengyés papírt, azon szerepel a gumilepedő, de oda van írva mellé, hogy kókuszmatrac kivételével kell használni, tehát arra nem.
Ha folyamatosan cseréled a pelust, akkor nem tud annyi "cucc" mellémenni, a feje alá pedig úgyis tenni kell egy textilpelust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!