Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ápolhatom 8 hetes babám...

Ápolhatom 8 hetes babám arcát, mivel? Nagyon "ragyás", száraz, neki. Vagy várjak amíg elmúlik magától?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
ha száraz neki akkor gyógyszertári popsikrémmel kend be nyugodtan vagy kérd meg a dokid, hogy írjon fel krémet (gyógyszertárit). Ha kiütései vannak azok teljesen normálisak, állítólag a tejtől vannak, nem tudom passz, de az enyémeknek is voltak. majd elmúlnak maguktól nyomtalanul, ami fontos, hogy azokat nem szabad piszkálni.
2012. jan. 24. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:

ne popsikrémmel.

azok hámosító krémek még jobban szét fog "foszlani" neki.

inkább vagy pl DM-ben lehet kapni baba arckrémet vagy gyógyszertári lanolinos krém is jó. de ne legyen hámosító krém.

2012. jan. 24. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Mosdókenőcs vagy anyatej
2012. jan. 24. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak is volt 1-2 pötty az arcán.Én anyatejjel kentem be neki és nagyon szép lett tőle a kis arca.Próbáld ki te is ha nem használ akkor vegyél krémet.
2012. jan. 24. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Kend be neki anyatejjel.A legjobb amit tehetsz!Nekünk mindenre bevált.A szemébe azt csöpögtettem ha piros és váladékos volt.A BCG oltás helyét azzal kenegettem.Szóval mindenre jó!
2012. jan. 24. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Fürdető krém, ha nagyon száraz neki. A "ragya" pedig élettani jellemző, idővel elmúlik.
2012. jan. 24. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Bocs erre nem is gondoltam (első vagyok). szóval akkor popsikrémmel ne :)

Remélem gyorsan rendbe jön a pofija. A ragyák miatt ne izgulj tényleg most csúnya de kis idő és szép lesz megint

2012. jan. 24. 14:48
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!
2012. jan. 24. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!