Milyen ételeket főzől magatoknak amiből lehet adni már a 7 hónapos babának is?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 13:50
1/8 anonim válasza:
Levesből szoktam neki adni zöldséget, most elkezdtük bevezetni a tésztát, tejfölt, joghurtot, úgyhogy majd az ilyen ételeket is kapja már. Eszik még vajas, sajtkrémes zsemlét is.
2/8 komasa válasza:
Levesek, turmixolt főzelékek. Szerintem ezeket bátran lehet nekik adni.
3/8 A kérdező kommentje:
Milyen levesek, milyen főzelékek?
2012. jan. 24. 14:12
4/8 anonim válasza:
Zöldség levesek(pl brokkoli,burgonya),húslevesből a zöldségek,hús,egy kis lé ha nem túl sós,főzelékből nem hiszem h lehet adni,max krumplit,mert ált. azok hüvelyesek,az még 7 hósan nem való(pl lencse,bab,sárgaborsó).Zöldborsó ilyenkor még passzírozva mert nagyon szeles.Kaphat bele egy kevés tejfölt,tejszínt,esetleg tésztát,jól összeturmixolva.
5/8 anonim válasza:
Húslevesből,sárgaborsófőzelék,karfiolleves,tökfőzelék,rizseshús.sajtostészta(tésztás kaják)rántott cukkini(panír nélkül persze..)
valamelyik anyuka zswmlét ad a picinek.azt hogy?(nekünk még nincs fogunk)mire én elcsípkedek neki egy zsömlét,szerintem kihullik a hajam..:)vagy adjak egy megkentet a kezébe?birkózzon meg vele??:)
6/8 anonim válasza:
Én írtam a zsemlét. Félbe vágom, megvajazom, és elcsipkedem a szájába, kb körömnyi nagyságú darabokat, és elnyammogja, pedig fogunk még nekünk sincs. :)
7/8 anonim válasza:
na akkor megpróbálom én is.Mondjuk én inkább kenyérbéllel próbálkozom,mert kicsit félek a zsömlétől,h nehezen rágná..:)
8/8 anonim válasza:
Annyi a titka, hogy mindig friss, aznapit adok neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!