Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » "Hiszti" minden elalvásnál?...

"Hiszti" minden elalvásnál? Ez már mindig így lesz?

Figyelt kérdés

Azt mondják nincs hiszti baba korban, de én nem tudom másként nevezni azt, amikor a féléves babám üvölt, "vágja" magát az ágyhoz és semmivel sem lehet megvigasztalni. Se ringatással, se sehogy nem akar aludni, pedig fáradt, dörzsöli a szemét, fülét. De csak üvölt, ordít, ha altatni akarom.

Mit tegyek?

2012. jan. 24. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig mi lehet a baj.

félévesen minimum 4-6 óra kell már hogy újra álmos legyen vagy is az alvások között.

aztán lehet a matrac vagy az ágy nem jó? lehet fázik vagy melege van? lehet sötét vagy túl világos van neki?

lehet rosszul fekszik az ágy, vagy maga a szoba nem jó neki?

ebben a korban habár sokhelyen ringatással, ölbe vétellel szopival, cumival de elég jól alszanak a gyereke minimum az els 4 órában. de itt valami baj lehet ha rendszeresen minden este így alszik el.

2012. jan. 24. 13:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha csak minden este, de minden elalvásnál így alszik el.

Köszönöm.

2012. jan. 24. 13:06
 3/10 Disi ***** válasza:
Esetleg fog?Ttudom, hogy ebben a korban mindent erre fognak, de az én babóm mindjárt 7 hós és múlt héten történt nagyon nagy változás a viselkedésében. Addig egyszer kelt kajcsizni éjjel és vissza is aludt, most hétvégén viszont 2 órán keresztül ébren volt éjjel, nem evett és nem bírtam visszaaltatni.Néha napközben is egyik pillantaról a másikra elkezdett nyűgösködni és az étvágya is nagyon megcsappant. Most vettünk neki borostyán nyakláncot, hogy ennek köszönhető vagy az időjárás változásnak (elég sok front volt múlt héten), most úgy néz ki (lekopogom), hogy az étvágya visszatért és most éjjel csak egyszer ébredt, de azonnal vissza is aludt, enni sem kért.
2012. jan. 24. 13:21
 4/10 Disi ***** válasza:
Még annyi lemaradt, hogy az ínyén nem látok semmit, tehát én is csak tippelek, hogy ez lehetett a baja...
2012. jan. 24. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:

A babám ebben a korban 2-3 órát bírt ébren lenni. Nem lehet, h annyira fáradt, h nem bír elaludni? Esetleg, ha egyet ásit kezd altatni, próbáld meg.

Egyébként nyugodt, kiegyensúlyozott?

2012. jan. 24. 13:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Nyugodt baba, ő is csak 3 órát bír ébren lenni.
2012. jan. 24. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk is így szokott lenni a napközbeni altatásoknál.

Ő 2-3 óránként alszik fél órát, különben világháborút rendez. De már 2 óra elteltével is nagyon nyűgös, dörzsöli a szemét és sír. Minden erejével tiltakozik az alvás ellen. Ha lerakom, visít.

ÉN csak úgy tudom elaltani, ha beteszem az autóshordozóba/ülésbe, az ablak felé fordulunk, kicsit kinyitom az ablakot, hogy jöjjön be a friss levegő, és addig lóbálom, ringatom, amíg el nem alszik, miközben bámulja a fa ágait meg az eget az ablakon keresztül. Szép lassan leragad a szeme. De van, hogy 10-15 percbe is beletelik. Hát nem semmi!!!

Főleg, hogy már 9 kiló!

2012. jan. 24. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy amint elaludt, átteszem az ágyba.
2012. jan. 24. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Az jó, ha nyugodt baba, akkor biztos csak nagyon fáradt. Én egy idő után 3 óra fennt lét után automatikusan elkezdtem altatni és bejött.

Tudtam, hogy lejárt a 3 óra.:) Volt, h valami közbejött, na akkor nálunk is világvége lett. 2.voltam

2012. jan. 25. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocsi 5. voltam.
2012. jan. 25. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!