"Hiszti" minden elalvásnál? Ez már mindig így lesz?
Azt mondják nincs hiszti baba korban, de én nem tudom másként nevezni azt, amikor a féléves babám üvölt, "vágja" magát az ágyhoz és semmivel sem lehet megvigasztalni. Se ringatással, se sehogy nem akar aludni, pedig fáradt, dörzsöli a szemét, fülét. De csak üvölt, ordít, ha altatni akarom.
Mit tegyek?
Gondold végig mi lehet a baj.
félévesen minimum 4-6 óra kell már hogy újra álmos legyen vagy is az alvások között.
aztán lehet a matrac vagy az ágy nem jó? lehet fázik vagy melege van? lehet sötét vagy túl világos van neki?
lehet rosszul fekszik az ágy, vagy maga a szoba nem jó neki?
ebben a korban habár sokhelyen ringatással, ölbe vétellel szopival, cumival de elég jól alszanak a gyereke minimum az els 4 órában. de itt valami baj lehet ha rendszeresen minden este így alszik el.
Ha csak minden este, de minden elalvásnál így alszik el.
Köszönöm.
A babám ebben a korban 2-3 órát bírt ébren lenni. Nem lehet, h annyira fáradt, h nem bír elaludni? Esetleg, ha egyet ásit kezd altatni, próbáld meg.
Egyébként nyugodt, kiegyensúlyozott?
Nálunk is így szokott lenni a napközbeni altatásoknál.
Ő 2-3 óránként alszik fél órát, különben világháborút rendez. De már 2 óra elteltével is nagyon nyűgös, dörzsöli a szemét és sír. Minden erejével tiltakozik az alvás ellen. Ha lerakom, visít.
ÉN csak úgy tudom elaltani, ha beteszem az autóshordozóba/ülésbe, az ablak felé fordulunk, kicsit kinyitom az ablakot, hogy jöjjön be a friss levegő, és addig lóbálom, ringatom, amíg el nem alszik, miközben bámulja a fa ágait meg az eget az ablakon keresztül. Szép lassan leragad a szeme. De van, hogy 10-15 percbe is beletelik. Hát nem semmi!!!
Főleg, hogy már 9 kiló!
Az jó, ha nyugodt baba, akkor biztos csak nagyon fáradt. Én egy idő után 3 óra fennt lét után automatikusan elkezdtem altatni és bejött.
Tudtam, hogy lejárt a 3 óra.:) Volt, h valami közbejött, na akkor nálunk is világvége lett. 2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!