Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kóstoltatásnál 40g répa...

A kóstoltatásnál 40g répa vagy más püré beleszámít a nappi tejadagba, hozzá kell adni a tejhez, vagy azt külön számítjátok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Most nem értem a kérdést, lehet hogy félreértem, akkor bocs.

A répa nem számít be a tejadagba, mert az répa és nem tej. Vagy arra gondolsz, hogy a gyereknek kell kilogramonként x gram kaja? Annyit adj neki, amennyit kér, és akkor nem lesz gond. Ne számolgasd a kaja mennyiségét. Ha a 40 gr répa után kér még akárhány deci tápszert vagy bármit, akkor adj neki.

2012. jan. 24. 12:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Jól értetted, ha kg-ként 100ml számolunk ez csak tej, vagy beleszámít a püré mennyisége is. Ez érdekel, mert amikor pótolom pürével kevesebb tejet iszik!
2012. jan. 24. 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Az normális, ha kevesebb tejet iszik után, így fog kiváltódni, egyre kevesebbet kér, enyém már nem kér, teával szoktam kínálni. Amúgy én leszámoltam a tejből. Mikor bevezettem Neki az új ízeket, mindig 30-60-120-150-180-nal haladtam és akkor a tej annyival kevesebb volt. Ez így Neki jó volt.
2012. jan. 24. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szoktam számolgatni az adagokat. Annyit eszik amennyi jól esik neki.
2012. jan. 24. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!