Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyed igénylést követően mikor...

Gyed igénylést követően mikor kaptatok pénzt? Mennyi idő után?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
kb 2 hét volt,agyszerre küldték az egyszeri anyaságival.
2012. jan. 24. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Első, jó későn igényelted az egyszeri anyaságit (vagy kevered a gyest a gyeddel).

A tgyásom január 2-án járt le, előtte december közepén már megigényeltem a gyedet, és februárban már jött is - de csak azért olyan későn, mert alapból az volt az első lehetséges utalás dátuma.

Általában igénylést követő 30 napon belül jóváhagyják, és a következő kiutalásnál már küldik is.

2012. jan. 24. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is folyamatban kaptam, tehát mielőtt lejárt volna a tgyás, megigényeltem a gyedet és utána az első lehetséges alkalommal már küldték is. Mint ahogy a második válaszoló is jól leírta.

Nálam ez így nézett ki: Márciusban még a tgyás járt, februárban viszont már megigényeltem a gyedet, áprilistól járt gyed, és akkor meg is kaptam.

2012. jan. 24. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem december közepéig tgyás volt,utána gyed,dec elején igényeltem és januárban egyszerre utalták a fél havi tgyással.
2012. jan. 24. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!