Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyikre váltsak: Huggies,...

Melyikre váltsak: Huggies, Pampers Pr. Care, Libero?

Figyelt kérdés
Babám 5 hónapos, és 1 hónapja kb, hogy a pncja mellet nagyon piros. Pampers active babyt használok kezdettől, de lehet, hogy már nem elég jó az. A comjait is kidörzsöli. Sudocremmel kenem azóta de nem akar mólni. Szerintetek melyiket próbáljuk ki?
2012. jan. 23. 18:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Tudnám, hogy miért lett nullára lepontozva, akinek nem jött be a Pampers...
2012. jan. 24. 10:51
 12/20 anonim ***** válasza:

A Sudocrem tényleg nem a legjobb. Nézd meg ezt, ez nem szubjektív vélemény, ezek a tények, vizsgálati eredmények!

[link]

2012. jan. 24. 10:54
 13/20 anonim ***** válasza:
nekem a pampers active baby és a premium care jött be. Este 19- reggel 9-ig alszik lányom és kibírja, nem ázik át egyik sem , és nincs pisiszag. A huggies nekem túl kemény
2012. jan. 24. 11:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Nos: A Huggiestól még pirosabb lett...szóval most a Pamperssel felváltva használom és nagyon sűrűn cserélek. Amúgy nem rossz. Talán kicsit kevesebbet bír, mint a Pamp. de nekünk nem folyt ki sehol, semmi. A következő próba a Libero lesz, majd a P. P Care. Meg kenem neki mandulaolajjal. Többször mosom tiszta vízzel. Remélem tudok a picuromon segíteni:( Köszi a válaszokat!
2012. jan. 25. 12:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Ne váltogasd ilyen sűrűn! A gyerekorvosom első pillanattól fogva felhívta rá a figyelmemet, hogy attól kipirosodik. Válassz egyet és hagy, hogy meggyógyúljon. Vidd el a gyerekorvoshoz aki majd ír rá kenceficét, de ne kenegesd sima sodocremmel mert kiszárítja. Én saját magamon is próbáltam egy kihorzsolt területet vele gyógyítani és rosszabb lett mint volt, teljesen kiszárítitta és húzódés közben újra és újra felszakad. MÍg a végén a kihorzsolt börfelület sebes lett. Lehetséges, hogy azért lett pirosabb, mert nem bírta a cserét. A huggiesnál pedig arra kell figyelni, hogy a comb részénél miután rárakjuk az alsó gumis részt beljebb kell helyezni egy picivel mint a külső fehéret. Én első néhány alkalommalnem így csináltam és hát volt is baleset. Aztán sikerült rájönnöm. Ha a Papmersről tudod, hogy nem jó akkor addig ne hagyd abba a másik pelust amíg az előző be nem gyógyúlt. A kérdés az, hogy miután meggyógyúlt újra kijön-e tőle. Csak ekkor próbálkozz mással. Nehéz az érzékenybőrű babákkal, mert nagyon oda kell figyelni. Szegénykéknek meg viszket és fáj. Az én lányomat még labellos szájjal sem puszilhatom meg.Pedig szárad folyamatosan a szám... Így estére bekenem nappal pedig tépkedhetem róla a sebet:( De legalább ő nem pöttyös.
2012. jan. 25. 13:10
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor most hagyjam végig a Huggiest?
2012. jan. 25. 18:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem is először rosszabb lett, de miután eltűnt nem jött víssza azóta sem. Azt mondta az orvos, hogy ne váltogassam. Sőt! még mikor terhes voltam még a védőnőm is mondta hogy válasszam ki azt amit rá szeretnék adni és ha csak nem nagyon szar akkor maradjak meg mellette mert az önmagában is az érzékenybőrű babáknál allergiát okoz. Viszont kenőcs mindenképpen kell a gyerekorvostól. Simogatástól nem múlik el..:S
2012. jan. 26. 13:53
 18/20 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi. Amúgy öblítőt sem használhatok, mert attól pöttyös az arca:( Szóval óvatosnak kell lennem tényleg. Köszi a választ!
2012. jan. 26. 17:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekünk is a zöld dobozos dreft folyékony mosószert használjuk és ennyi. viszont nekem van szárítógépem így puha lesz a ruha.

Fürdetője, samponja, testápolója, arcápolója, hajlatokra ,,sampon", popsikréme mind a Babé hippoallergén és még azon belül is az érzékeny bőrűeknek való ezt gyógyszertárból kell lerendeltetni mindig mikor elfogy. pelus a huggies, törlőkendő huggies puré.

Mi nem csak pirosodunk hanem sajnos pöttyösödünk és sebesrevakarja-dörzsöli, gennyes, véres...ááá.

Nagyon oda kell figyelni,ahhoz hogy így nézhessen ki mint minden más kisbaba...

Gyógyúlást a picúrodnak!

2012. jan. 26. 18:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi. Eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget az érzékeny bőrének, mert nem volt annyira érzékeny. Most pl. reggeli arcmosásnál sem használhatom a mi törölközönket(nem szoktam, de ma abba sikerült törölnöm), mert tiszta "pattanásos" lett tőle. Ha az ágyankunkban elalszik a lepedőtől is piros az arca. Én arielt használok, az jó, de nagyon kemény a ruha. Most kipróbáltam egy adagon mellé a Denk Mit öblögetőt. Nagyon köszönöm a tippeket. Jobban kell figyelnem ezentúl babámra. :)))
2012. jan. 27. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!