Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves körüli kisfiatoknak...

2 éves körüli kisfiatoknak milyen a haja?

Figyelt kérdés

Úgyértem milyenre vágatjátok ha egyáltalán kell vágni vagy pl.hátul felvan nyírva?Ti vágjátok vagy fodrász?Mennyire sűrű a hajuk,

köszi:)

2012. jan. 23. 17:35
 1/7 Bognárné Kovács Niko válasza:
Jan. 29-én lesz a kisfiam 2 éves és neki már többször vágtuk a haját. Én csinálom hajnyírógéppel. 12mm-re vágom simán nincs semmi különleges vágás. Elég sűrű a haja, de hál istennek jól tűri.
2012. jan. 23. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Én fodrász vagyok, de a 17 hós fiam haját nem tudom levágni. Állandóan forog, megpróbálom géppel, hátha több sikerem lesz.
2012. jan. 23. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Hajnyíróval vágjuk, jó dús neki.
2012. jan. 23. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Télen fodrászra bízom, ő szedi meg ollóval, nagyon ügyesen ül a székben a fiam, már egyedül (tavaly még az ölemben ült). Nyáron én vágom géppel.
2012. jan. 23. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
szőke, vékonyszálú, nem túl dús. Tüsire vágja a fodrásznéni, bár a fiam nem nagyon tűri. Olyan fél centisre szokta nyírni neki géppel.
2012. jan. 23. 18:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Olyan Dennis a komisz-os a kisfiam haja,mi csak épp megigazítjuk a fülénél és hátul szóval neki akkor hosszú a haja?!Tudom,hülyén hangzik de nem is gondoltam rá hogy tüsi legyen neki,ahhoz még kicsi...vagy nem?!
2012. jan. 23. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Fiamnak is olyasmi a haja mint a tiédnek, a feje tetején van vagy 4-5cm hosszú. Kb. 3 havonta viszem fodrászhoz, a végét levágja, oldalt, hátul meg a homlokán megigazítja. Én nem mernék nekiállni, béna is vagyok, meg nem is hagyja. A fodrásznál is ordít, de ott legalább jól le tudom fogni az ölemben. Fiamnak kis kerek feje van, pufi arccal, nem állna jól neki a tüsi frizura, úgyhogy géppel nyírás kilőve.
2012. jan. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!