Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi haja van az 1 éves...

Mennyi haja van az 1 éves körüli kisfiatoknak?

Figyelt kérdés

Az én kisfiamnak, alig van haja.. ez normális???Pedig, nekem is, és az apjának is rengeteg hajunk van!!!Neki meg alig alig van...

Itt egy link, kb ennyi haja van, mint a jobb oldali babának..szerintetek??

[link]

2011. ápr. 14. 23:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem lányom van, de kb. másfél éves koráig volt ilyen haja, mint a képen a két babának. :)

Most 2,5 éves, már kétszer levágtuk neki, copf-ban van, szép, erős szálú haja lett egy év alatt. Másfél évesen még én is itt kérdeztem, hogy ez mennyire normális, hogy egy másfél éves lány szinte kopasz majdnem ? :))

2011. ápr. 14. 23:31
 2/12 A kérdező kommentje:

Ez aranyos!!:)

Remélem az én fiamnak, is dús hajkoronája lesz!!Bár a mostanival sincs bajom, olyan aranyos, amikor kint vagyunk, és a szellő fújja azt a 2 szál haját..:))Amúgy most lesz majd 1 éves!!

2011. ápr. 14. 23:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon cukik tudnak lenni a kis pelyhes fejükkel! :) 2 éves korára Neki is szép, igazi haja lesz, ne aggódj! :) (első).
2011. ápr. 14. 23:57
 4/12 anonim ***** válasza:
A fiamnak is pici haja van.Alul hosszabb.Most kezd nöni neki.A lányom eleve hosszú hajjal született.Neki már 2 évesen a haja a válla alá ért.Most 3 éves és majdnem a derekáig.
2011. ápr. 15. 07:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak ennyi volt 1 évesen. 2 hete, 15 hónaposan vágtam először, de már kb. 8-10 centi hosszú volt.

[link]

2011. ápr. 15. 08:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hós koromig se szemöldököm, se szempillám, se egy szál hajam nem volt. Szegény anyám halálra volt rémülve, hogy kopasz leszek, aztán egy éves koromra kb iylesmi pihés lettem, aztán a kétéves kori fényképeimen meg már jó nagy és dús hajam van.

A lányom kb másfél éves koráig volt ilyen kis pihés, mint a képen a baba, aztán lassacskán elkezdett nődögélni neki. Most 2.5 éves és ugyan vékonyszálú még a haja, de már többször vágtuk, most éppen sasson fazonú neki, és legjobban két kis pálmafában szereti hordani, sok csilli-villi csattal :-)

A fiam 1 éves, már most több haja van, mint a nővérének két évesen volt (bár neki is vékonyszálú), én nem szeretem, ah egy fiúnak hosszú/lenőtt a frizurája, úgyhogy neki kb 4-5 hetente nyírom géppel. Most körben rövid, felül meg épp olyan hosszú, hogy mindig felmered, nagyon cuki vele, olyan kis Beckham-os.

ne aggódj, a tiédnek is megnő és besűrűsödik majd valamennyire kb két-két és fél éves kor körül, olyankor van az élettani hajváltás

2011. ápr. 15. 09:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Az én 1 éves fiamnak ekkora haja van:

[link]

Hátul hosszabb neki sokkal, mint elől, vagy a feje tetején, de még nem szándékozom neki levágni!

2011. ápr. 15. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:

7.34 vagyok.

Lefényképeztem a fiamat hátúlról.....Ami nehéz mert megnem áll egy pillanatra sem :)

Ö most lesz 13 hónapos.Majd most szeretném a haját kicsit megvágni....

[link]

2011. ápr. 15. 09:31
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!!:))

Akkor még arrébb van a sörény korszak!!!:)

Nem is baj, olyan aranyosak a kis pelyhesek!!!:)))

Köszi a képeket, irtóra cukik a babáitok!!!

2011. ápr. 15. 11:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normálisan nő a kisfiad haja, több babát ismerek, akiknek szintén ilyesmi a haja és egy év körüliek ők is.

Az én kisfiamnak meg jó hosszú haja van már, ő most lesz majd egy éves. Elől már sokszor le kellett vágni, mert már a szemébe lógott. Jövő héten viszem el fodrászhoz, hogy vágjon le belőle mindenhonnan. Szerintem nagyon nehéz lesz vele, mert én is megkínlódom amíg sikerül egy kicsit vágni belőle.

2011. ápr. 15. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!