Miért van ez? Mit rontottam el? (bőv. Lent)
6 hónapos múlt a lányom 2 hete és mostanság új hobby nála az, hogy nem akar tízóraira és uzsonnára se enni semmi.
Kiváltottuk már a két étkezést elég régen, imádja a gyümölcsöket, bármit szívesen megeszik, de most meg nem. Hiába próbálkozom házival, üvegessel, újjal, régivel, nagy kedvenccel ... egyszerűen semmi!
Rugdosódik a hordozóban, röhög, forgolódik. Kb. 5 kanállal ha megeszik, de ez is túlzás már .. utána meg összecsukja a száját és ráfeszít.
Mit rontok el? Mit kéne csinálnom?
Védőnő azt mondta december elején, hogy kezdjük el az ebédre is szoktatni. Kóstoltattunk vele dolgokat, nagyon tetszett neki, szívesen fogadta. Utána persze kapta a tápszert.
De most azt sem akarja enni..
Most akkor napi 3× fog enni egy nap?! Mi a jó istent csináljak? Ma pl. csak tápszert kapott ebédre, hátha az a gond.. de nem változott semmit :|
Ő elég hamar lecsökkentette a napi étkezéseit 5-re. 7 hetesen már csak 5× evett egy nap.
Mi a jó istent tegyek?
Figyi már a múltkor is írtam valakinek és neki bejött! :D Olvastam, hogy fogzás idején, csípi az ínyjét a főzelék, gyümölcs stb.....!
Én lányom is dettó mint tiéd!
Egy idő után teljesen elkeseredtem mert alig evett, csak a tápszer!
Akkor olvastam ezt...!
Akkor főztem neki burgonyát és csirkemellet!
Ez gondoltam nem csípi..!
És nem is csípte!
Bevágott egy nagy adagot :)
A másik okosságom a baba puding volt!
Ezt mindig elfogadja és a kanalazást is szokja, na meg persze nem utálja meg az erőltetés miatt :D
Remélem helyre jön babócád :)
Ne erőltesd a kaját neki, mert többel kötöd be. Jelez majd ha éhes lesz, ilyen idős korban sokat változnak és változtatnak az evési szokásaikon. Ne aggódj helyreáll majd.
Minél jobban görcsölsz annál jobban fog dacolni. Remélem segítettem, minden jót.
és meddig tartott ez nálatok??
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!