3 hónapos babát hogyan teszek be a mei taiba? Terpeszbe rakom a lábát?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 10:50
1/5 anonim válasza:
Én nem tettem akkor még terpeszbe. De akkor még az enyém picike volt. 4 kiló.
2/5 anonim válasza:
Szia, a mei-tai honlapon én láttam kétféle módon is: a baba törökülésben vagy terpeszben. És mindig az anyukával szembe van, sosem kifelé fordítva! Nézd meg a videón:
18 hetes km
3/5 A kérdező kommentje:
A videót már néztem, és ma ki is próbáltam rajta, de ha a lábait elől összekulcsolom, az nem kényelmes, ha meg terpeszbe van, akkor meg szerintem neki nem az igazi. Kicsit merevnek érzem a hordozót. Elől gyűrődnie kell?
2012. jan. 23. 10:57
4/5 anonim válasza:
Állítólag az új mei-tai-nak idő kell, amíg "betörik". Ezért jó használtat venni, ha először van mei-tai-unk. Mennyiért vetted és hol ha megkérdezhetem? Mert én is szeretném majd ilyenbe hordozni a babámat!
18 hkm
5/5 A kérdező kommentje:
A [link] -n rendeltem, saját színösszeállításban:-) A babakasszán volt kuponakció, így akciósan vettük 9.000 Ft-ért.
Akkor lehet hogy csak "be kell törnünk".
2012. jan. 23. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!