Reggeltől estig "hisztis" a baba?
Sajnos a hisztire egy megoldás van amit elég régóta felfedeztek és alkalmaznak. Nem kell tudomást venni ilyenkor róla:S
Tudom, hogy nehéz, de képzeld magadat a hejébe!
-nekem ez kell...
-hmm...histizek
-és anya megcsinálja amit akarok...
-akkor már kell ez is
-mit csináljak?
-megvan! hisztizek érte! az úgyis működik...
Ha belátja, hogy nem ér célt vele előbb utóbb nem lesz értelme csinálnia.
Először azért mindenképpen győződj meg róla, hogy valóban csak hisztizik-e és nem valami probléma miatt rossz a közérzete (pl fogzás vagy valamije nem-e fáj). De mivel te vagy az anyukája érzed és el tudod dönteni, hogy éppen hisztizik-e vagy sem. Ha erről van szó akkor nagylevegő!!!
Ha megnyugodott kezdj vele ugyan úgy játszani mintha misem történt volna. Néhány alkalom után le fogja vonni a következtetést és remélhetőleg le is fog szokni róla. Egyébb öletem és tanácsom nincs. De ki tudja..lehet hogy van valami csodamasina aminél ha megnyomsz egy gombot kikapcsolja a gyereket:D:D::D de ha még nincs lassan úgyis lesz:D::D:D Én majd akkor olyat veszek aminél hangerőt is be lehet majd állítani:D:D::D:D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!